29 / 04 / 2024

Afak Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Afak Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Rashad Abdo Alı Qaıd, Abdulazız Abdo Saeed Al-Yousefı, Majed Ahmed Alı Mohammed, Ahmed Moqbel Ahmed Al-Mokbıly ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Başakşehir'de kuruldu.



Afak Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Rashad Abdo Alı Qaıd, Abdulazız Abdo Saeed Al-Yousefı, Majed Ahmed Alı Mohammed, Ahmed Moqbel Ahmed Al-Mokbıly, Husseın Husseın Ahmed Al-Shabı ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Başakşehir'de kuruldu. 


Afak Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul yatırımı,ticari yatırımlar,inşaat yatırm alım, satım,kiralama,komisyon,ipotek ve sair ticari faaliyetler. -Türkiye de ve türkiye dışında ,yalnız başına yada başka şirketlerle her türlü ticari anlaşmalar ve işler yapmak.Sağlık tesisleri kurmak,işletmek. -Her türlü müteahhitlik,mühendislik,mimariyatırım ve projeleri gerçekleştirmek.Dekorasyon,mobilya,döşeme,dış cephe ve sair işai işler yapmak. -Her türlü ticari mal,gayrimenkul,kimyevi mallar,petrol,doğal gaz,tekstil,gıda,motorlu araçlar,inşaat makina ve teçhizatı alım satım ve ithal ve ihracatını gerçekleştirmek. -Her türlü turizm,sağlık turizmi,kültürel turizm organizasyon ve yatırımları yapmak.Buna dair araç gereç satın almak,ithal etmek. Deniz,hava,kara nakliye işleri yatırımı yapmak.İştigal konularında danışmanlık,eğitim,proje,uygulama,pazarlama ve idari hizmeter gerçekleştirmek.


Afak Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi adres. Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı, Mall Of İstanbul Plaza 22.Kat/157 


Geri Dön