16 / 05 / 2024

Afak Gayrimenkul adres

Afak Gayrimenkul adres

Afak Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Rashad Abdo Alı Qaıd, Abdulazız Abdo Saeed Al-Yousefı, Majed Ahmed Alı Mohammed, Ahmed Moqbel Ahmed Al-Mokbıly ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Başakşehir'de kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Bayram Şafak ve Yahya Şafak Şafak ortaklığında kuruldu.

Bayburtlu Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburtlu Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şafak Güllü Doğan tarafından kuruldu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin emniyetten açıklama geldi. Yapılan açıklama ile birlikte cinayetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası gündeme geldi.

Kurumların gayrimenkul satışındaki KDV istisnası neleri kapsıyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarları Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak, bugünkü yazılarında kurumların gayrimenkul satışlarındaki KDV istisnasını kaleme aldı. İşte Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak'ın kaleme aldığı 'Kurumların gayrimenkul ve iştirak hisselerinin satışında KDV istisnası' başlıklı yazı...

Arda Taşıt Gayrimenkul İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Arda Taşıt Gayrimenkul İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli Enver Bayoba ve Şafak İnce tarafından kuruldu.

Çankaya Şafak Sitesi'nde 6 milyon TL'ye icradan satılık ev!

Ankara 22. İcra Dairesi tarafından Çankaya Şafak Sitesi'nde yer alan 300 metrekarelik ev satışa çıkarıldı. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Kale İşletme ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kale İşletme ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Sedat Özgür, Kenan Kızıltan, Selim Taşo ve Zeki Şafak Ozan ortaklığında kuruldu.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Türk gayrimenkul sektörü yurtdışı turuna çıkacak!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri yurtdışı turuna çıkacak ve “Türkiye yatırım için doğru adres” mesajı verecek. Şirketler, 3 ay içinde yurt dışında 3 ayrı fuara katılacak. Eylül ayında Dubai, ekim ayında Kuveyt ve kasım ayında da Cidde Cityscape fuarlarına gidilecek.

Afak Gayrimenkul adres Haberi

Afak Gayrimenkul adres

Afak Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Rashad Abdo Alı Qaıd, Abdulazız Abdo Saeed Al-Yousefı, Majed Ahmed Alı Mohammed, Ahmed Moqbel Ahmed Al-Mokbıly, Husseın Husseın Ahmed Al-Shabı ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Başakşehir'de kuruldu. 


Afak Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul yatırımı,ticari yatırımlar,inşaat yatırm alım, satım,kiralama,komisyon,ipotek ve sair ticari faaliyetler. -Türkiye de ve türkiye dışında ,yalnız başına yada başka şirketlerle her türlü ticari anlaşmalar ve işler yapmak.Sağlık tesisleri kurmak,işletmek. -Her türlü müteahhitlik,mühendislik,mimariyatırım ve projeleri gerçekleştirmek.Dekorasyon,mobilya,döşeme,dış cephe ve sair işai işler yapmak. -Her türlü ticari mal,gayrimenkul,kimyevi mallar,petrol,doğal gaz,tekstil,gıda,motorlu araçlar,inşaat makina ve teçhizatı alım satım ve ithal ve ihracatını gerçekleştirmek. -Her türlü turizm,sağlık turizmi,kültürel turizm organizasyon ve yatırımları yapmak.Buna dair araç gereç satın almak,ithal etmek....