27 / 04 / 2024

Afra Saraçoğlu'nun reklamlarında oynadığı Garnier Siyah Serum kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Afra Saraçoğlu'nun reklamlarında oynadığı Garnier Siyah Serum kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Afra Saraçoğlu, Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un yüzü oldu. Garnier’nin yeni ürünü için objektif karşısına geçen Saraçoğlu, güzelliği ve pürüzsüz cildiyle dikkat çekti. 



Eğlenceli tavırlarıyla reklam filmi çekimlerine damgasını vuran genç oyuncu, cilt bakım sırlarını sevenleriyle paylaştı. Peki Garnier Siyah Serum kaç TL'den satışa çıktı? İşte detaylar..

Garnier, AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum lansmanı için dizi ve sinema dünyasının yükselen ismi Afra Saraçoğlu ile anlaştı. Güzel cildi ve sempatik tavırlarıyla beğeni toplayan 'Yalı Çapkını'nın Seyhan'ı Afra Saraçoğlu, Garnier ile iş birliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Reklam filmi çekiminde Garnier Siyah Serum ile kameralar karşısında yer alan Saraçoğlu, pürüzsüz cildi ile beğeni topladı. Cilt bakım rutininde AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un kısa sürede vazgeçilmez olduğunu belirten güzel oyuncu, doğru cilt bakımıyla daha kusursuz görünen bir cilde sahip olduğunun altını çizdi.

Afra Saraçoğlu nun reklamlarında oynadığı Garnier Siyah Serum kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Garnier Siyah Serum ile kameralar karşısında olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Afra Saraçoğlu, “Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un yüzü olduğum için çok heyecanlıyım. Her anından çok keyif aldığım bir çekim gerçekleştirdik. Pozitif enerjimizi kamera önüne yansıttığımızı düşünüyorum. Garnier, cilt bakım rutinimde olmazsa olmaz markam ve böylesine sevdiğim bir marka ile çalışmak benim adıma mutluluk verici. Kamera önünde olan biri olarak, cildimin hem doğal hem de kusursuz görünmesi çok önemli. Cilt bakım rutinimde kısa sürede değişilmez tercihim olan Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum, pürüzsüz cildimin sırrı” diye konuştu.

Peki Garnier Siyah Serum ne kadar, kaç TL'den satışa çıktı? İşte Garnier Siyah Serum 31 Ocak 2023 fiyat listesi...


 


Geri Dön