27 / 04 / 2024

Afra Saraçoğlu'nun serumu: AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum kaç lira?

Afra Saraçoğlu'nun serumu: AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum kaç lira?

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Afra Saraçoğlu rol aldığı reklam filmleriyle de adından söz ettiriyor.



Garnier'in yüzü olan güzel oyuncu 'Afra'nın Serumu' olarak lanse edilen AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum ile dikkat çekiyor. Peki Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum kaç TL? İşte detaylar...

Son dönemin popüler oyuncularından Afra Saraçoğlu, Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle büyük beğeni topluyor. Genç oyuncu, başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekerek markaların ilgisini çekmeyi başardı. Saraçoğlu'na çeşitli markalar reklam yüzleri olması için tekliflerde bulunuyor.

Gelen teklifler arasından ilk olarak Afra Saraçoğlu, ünlü kozmetik markası Garnier ile anlaştı. Güzel oyuncu, Garnier'ın siyah serumunun tanıtım filminde rol aldı. Kendisinin güzel cildi ve sempatik tavırlarıyla beğeni toplaması, marka temsilcilerinin dikkatini çekti ve iş birliği gerçekleşti. Afra Saraçoğlu, Garnier ile çalışmaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Afra Saraçoğlu nun serumu: AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum kaç lira?

Reklam filmi çekiminde, Afra Saraçoğlu Garnier Siyah Serum ile kameralar karşısına geçti. Pürüzsüz cildi ve doğal güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu, izleyicilerden olumlu tepkiler aldı. Kendisinin cilt bakım rutininde Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum'un önemli bir yer tuttuğunu belirten Saraçoğlu, doğru cilt bakımıyla daha kusursuz bir görünüme sahip olduğunu vurguladı.

Afra Saraçoğlu'nun markalarla yaptığı iş birlikleri, hem oyuncunun popülerliğini artırmasına hem de markaların hedef kitleye ulaşmasına olanak sağlıyor. Garnier ile gerçekleştirdiği reklam çalışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Saraçoğlu, cilt bakımında Garnier ürünlerini tercih edenler için de bir ilham kaynağı haline geliyor.

Afra Saraçoğlu nun serumu: AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum kaç lira?

İlerleyen dönemlerde Afra Saraçoğlu'nun başka markalarla da iş birlikleri yapacağı ve yeni reklam projelerinde yer alacağı bekleniyor. Oyuncunun başarılı kariyeri ve popülerliği, markaların dikkatini çekmeye devam edecek gibi görünüyor.

Peki Afra'nın Serumu; Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum kaç lira? İşte fiyatı...


Geri Dön