02 / 05 / 2024

African Corporate İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


African Corporate İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Abdoul Azız Mamane Altıne Bello tarafından kuruldu.



African Corporate İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Abdoul Azız Mamane Altıne Bello tarafından kuruldu.

African Corporate İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her türlü İnşaat malzemeleri, demir, bakır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, parke, marley, duvar kağıdı, halı alım-satımı boya, nalburiye Hırdavat ve cam ürünleri toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, -Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. -Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. -Her nev`i inşaat malzemeleri, kütük, kontraplak, kereste, demir, çelik, plastik, saç, boru, yedek parça, briket,beton,direk,buz,seramik,mermer,karo fayans,alçı,tuğla, kiremit, profil boru, musluk, lavoba, küvet, vana, aliminyum ve mamulleri,diğer tesisat mamulleri,inşaatla ilgili bilumum araç ve aletlerin alım-satımı dış ticaretini yapmak. -Pazarlaması mümkün olan tüm ticari emtiaların satışını ithalat ve ihracatlarını kargo işlemlerini yapmak -Mobilya dekorasyon malzemeleri ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya dayanıklı tüketim ürünleri beyaz eşya ev tekstili ve diğer dekorasyon ürünlerinin satışını ithalat ve ihracatlarını yapmak -Faaliyetinin daha rasyonel biçimde organizasyonu için maksat ve mevzuu çerçevesinde yurtiçi ve yurtdışı şirketlerle ortaklık kurabilir. Bu alanda danışmanlık hizmetleri verebilir. Şirket lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir, satabilir, başkasına kiralayabilir veya kiraya verebilir. Alacaklarına karşılık rehin veya ipotek terkinini talep edebilir. Kanunun tayin ettiği çerçeve dahilinde her türlü teminat verebilir. Özellikle malvarlığına dahil menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde alacakları lehine rehin veya ipotek tesis edebilir.


Geri Dön