28 / 04 / 2024

Afyonkarahisar'da dar gelirli vatandaşlar için konut üretilecek!

Afyonkarahisar'da dar gelirli vatandaşlar için konut üretilecek!

Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Köksal, CHP İzmir Milletvekili Adayı Özcan Purçu ile Afyonkarahisar Merkez ve İlçelerinde seçim çalışmalarında bulundu. Köksal, dar ve orta gelirli yurttaşlar için konut üretileceğini söyledi



Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Koksal ile CHP  İzmir  Milletvekili ve Milletvekili Adayı Özcan Purçu birlikte gerçekleştirdiği seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar Merkezde ve ilçelerinde bir dizi ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldiler. 


Roman vatandaşları ziyaret ettiler 

Roman vatandaşların Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sesi olan CHP İzmir Milletvekili Adayı Özcan Purçu ile birlikte Afyonkarahisar'daki Roman vatandaşları ziyaret eden Koksal, "Halkın iktidarında konut kooperatifleri mevzuatını yeniden düzenleyerek, konut sahibi olmayan dar gelirli kooperatif üyelerine TOKİ'nin konut yapım kredisi vermesini sağlayacağız. Özel sektörün de dar gelirlilere yönelik konut üretmesi için yasal düzenlemeler yapacağız" dedi. 


Esnafın sorunlarını dinlediler 

Köksal ve Purçu daha sonra Afyonkarahisar Merkezde bulanan esnafları ziyaret ettiler. Esnafın sorunlarını dinleyen Purçu ve Köksal, "CHP iktidarında perakende sektöründe, büyük işletmelerle rekabet güçlüğü çeken esnaf ve sanatkârları bölgesel kooperatifler yoluyla kurumsal bir yapı altında toplayacağız. Merkez birliklerinin tüm ülkede, birlik ve kooperatiflerime kendi bölgelerinde kuracakları pazarlama kanalları aracılığıyla, tarımsal ürünlerin nihai tüketiciye ulaştırılmasını, esnaf ve sanatkârların ulusal zincirlerle rekabet edecek güce kavuşmasını sağlayacağız" ifadelerini kullandılar. Purçu, Koksal ve beraberindeki heyet daha sonra Dinar ilçesini ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini dinlediler. Ev ziyaretlerinde de bulunan CHP heyetine vatandaşlar büyük ilgisi gösterdi. 


Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkacağız Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Üçüncü Sıra Milletvekili Adayı Bekir Kasap seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçe, belde ve köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek CHP'nin seçim bildirgesini anlatan Kasap, Dinar ve Başmakçı ilçelerini ziyaret etti.Halkın iktidarında hukukun üstünlüğü ilkesinin ve toplumsal uzlaşının yeniden tesis edileceğini kaydeden Kasap, " 1 Kasım'da yurttaşlarımızın desteği ile kurulacak olan CHP iktidarında demokrasi, huzur ve barışı, ulusal birlik ve egemenlikten, taviz vermeksizin eşit yurttaşlık temelinde tesis edeceğiz. Ülkemizin güvenliğini sağlayacak önlemleri alırken, devlet ve yurttaşlar arasında karşılıklı güvene dayalı bir anlayışla hareket edeceğiz. Cumhuriyetimize sahip çıkacağız" dedi. 


Cumhuriyet Halk Partisi seçim bildirgesini gençliğe adamasıyla Afyon II Gençlik Kolları son hafta merkez ilçede yoğun bir seçim çalışmasına girdi. Bu kapsamda 5000 gençlik bildirgesi ile şehrin çeşitli yerlerinde stantlar açarak gençliğe ulaşmayı hedefliyor. Diğer yandan şehrimizde öğrencilerin yoğun olarak yaşadığı Ahmet Necdet Sezer Kampüsü karşısında ki Erenler Bölgesine akşam saatlerinde Milletvekili Adayı Hatice Gök, Merkez İlçe Başkanı M.Kemal Denıirkırkan,İl Kadın Kolları Başkanı Hafize Özmen Gençlik Kolları Başkanı Emre Taban ve gençlerin yoğun katılımı ile seçim çalışması yürütüldü.Öğrenciler beklentilerini karşılayacak ve ülkenin tek umudunun Atatürk'ün partisi Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu yoğun bir şekilde belirttiler. 



Afyon Odak


Geri Dön