05 / 05 / 2024

Ağaoğlu: 3 ağaç kestiğim ispatlansın Taksim'de etekle gezerim!

Ağaoğlu: 3 ağaç kestiğim ispatlansın Taksim'de etekle gezerim!

Ali Ağaoğlu, 'Maslak 1453 ğrojesi için 320 bin ağaç kesildi' iddialarıyla ilgili sert konuştu: Değil 3 bin, 3 ağaç kestiğimi ispatlasınlar etek giyip Taksim'de gezerim...



Her yaptığı ve söylediği olay olan Ağaoğlu'nun son 'olayı' ise Araplara blok blok sattığı Maslak 1543 projesi. Proje satışa çıktığından kısa bir süre sonra Maslak'taki arazinin aslında orman olduğu, konut projesi için 320 bin ağaç kesildiği iddiası sosyal medyada çığ gibi büyüdü. Ağaoğlu iddiaları reddetse de geniş bir kitlenin konuyla ilgili fikri değişmedi. 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'na konuyla ilgili olarak, ''Hayatım boyunca yanlış bir şey yapmadım bundan sonra da yapmam. O proje Türkiye'nin değil, dünyanın sayılı projelerinden biri. Bu konuda hiçbir kaygım yok. Üretemeyen bir kesim var sadece laf üretiyorlar. Bunlar benim moralimi bile bozamaz. Bu arazi öncesinde  askeriyenindi, askerlerin atış poligonuydu. Büyük bir kısmı toprak döküm yeriydi. Sonra askeriye burayı Emlak Konut GYO'ya devretti. Burası Emlak Konut GYO'nun arazisi aslında. Arazi Fatih Ormanları'na komşu ancak üzerinde bir tane bile ağaç yoktu. 


Geri Dön