18 / 05 / 2024

Ağaoğlu: 3 ağaç kestiğim ispatlansın Taksim\'de etekle gezerim

Ağaoğlu: 3 ağaç kestiğim ispatlansın Taksim\'de etekle gezerim

Ali Ağaoğlu, 'Maslak 1453 ğrojesi için 320 bin ağaç kesildi' iddialarıyla ilgili sert konuştu: Değil 3 bin, 3 ağaç kestiğimi ispatlasınlar etek giyip Taksim'de gezerim...

Ali Ağaoğlu'nun damadının 3 milyonluk saati olay oldu!

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu ile geçtiğimiz yıl dünya evine giren Koray Kırcal'ın kolundaki saat olay oldu. Kırcal'ın saatinin bedeli tam 3 milyon TL...

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ali Ağaoğlu, 3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Çekmeköy Park projesinden Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına ev verdi. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu: Yabancıya 3 milyarlık konut sattık!

İşadamı Ali Ağaoğlu, 102 farklı yabancı ülke vatandaşına konut satarak ülkeye 3 milyar dolar kazandırdıklarını açıkladı.

Ağaoğlu İnşaat'tan 3 milyar dolarlık 4 yeni proje geliyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2017 yılı içinde başlamayı planladığı 4 proje için 3 milyar dolarlık yatırım planlıyor. Projeler; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy'de hayat bulacak

Ağaoğlu'ndan 3 milyar dolarlık yatırım!

15 Temmuz darbe girişiminden sonraki 2 gün boyunca yabancı yatırımcılarla telefon görüşmesi yaptığını söyleyen Ali Ağaoğlu, “Çok olumlu tepkiler aldım. Darbe girişiminden 2 gün sonra 25 milyon liralık satış yaptık'' dedi.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege için sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu,küçük oğlu Ali Ege’nin 3’üncü yaş günü kutlaması için doğum günü partisi organize etti. Kutlamaya yaklaşık 100 kişi katıldı.

Ağaoğlu'ndan Cityscape Turkey'de 100 milyon dolarlık satış!

Cityscape Turkey'e 3 projeyle katılan Ağaoğlu, 100 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Central Park, Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projeleriyle fuara katılan Ağaoğlu Körfez yatırımcılarının yakın markajındaydı.

Ağaoğlu Maslak 1453 basın toplantısı 3 Mart'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu , İstanbul’un en cazip lokasyonu Maslak’ta, yatırım değeri yüksek ofisler için detaylı bilgilendirme yapmak üzere 3 Mart Perşembe günü basın toplantısı düzenliyor.

Alarko ve Ağaoğlu'nun Ortaköy'deki arsa davası çözüldü!

Ortaköy'de üzerinde Alarko Holding’in merkez binasının da yer aldığı arsanın 2/3 hissesini Ali Ağaoğlu’nun şirketlerinden Akdeniz İnşaat, 1/3 hissesini ise Alarko tarafından satın alınmasıyla iki şirket arasında başlayan şufa hakkı davası çözümlendi.

Marzuk Ailesi, Ali Ağaoğlu’na Arap atı hediye etti!

Havalar ısınınca iş adamı Ali Ağaoğlu’nu Ortaköy’den Bebek’e at sırtında giderken görürseniz, sakın şaşırmayın.Çünkü inşaat fuarı için gittiği Kuveyt’te ünlü iş adamına Marzuk Ailesi, 3 milyon dolarlık bir Arap atı hediye etti.

Ağaoğlu Ailesi, Medeniyetler Buluşması'nda bir araya geldi!

Anadolu’dan Renkler ‘Medeniyetler Buluşması’nda bir araya gelen Ağaoğlu Ailesi, çalışanlarından oluşan halkoyunları ekibini ve Antakya Medeniyetler Korosu’nu izledi. Anadolu’dan Renkler ‘Medeniyetler Buluşması’na 3 bin kişi katıldı.

Ali Ağaoğlu 3.5 milyon Euro'ya yeni tekne satın aldı!

Bonkörlüğü ile tanınan ve her hayır işinde en ön saflarda yer alan Ali Ağaoğlu, yeni bir yüzen saray satın aldı. 22.5 metrelik teknenin değeri 3.5 milyon Euro..

Ağaoğlu İnşaat'tan 3 projesine yüzde 35 faiz desteği kampanyası!

Ağaoğlu İnşaat'ın 13 Şubat tarihinde başlattığı yüzde 35'lik faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu: 3 ağaç kestiğim ispatlansın Taksim\'de etekle gezerim Haberi

Ağaoğlu: 3 ağaç kestiğim ispatlansın Taksim\'de etekle gezerim

Her yaptığı ve söylediği olay olan Ağaoğlu'nun son 'olayı' ise Araplara blok blok sattığı Maslak 1543 projesi. Proje satışa çıktığından kısa bir süre sonra Maslak'taki arazinin aslında orman olduğu, konut projesi için 320 bin ağaç kesildiği iddiası sosyal medyada çığ gibi büyüdü. Ağaoğlu iddiaları reddetse de geniş bir kitlenin konuyla ilgili fikri değişmedi. 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'na konuyla ilgili olarak, ''Hayatım boyunca yanlış bir şey yapmadım bundan sonra da yapmam. O proje Türkiye'nin değil, dünyanın sayılı projelerinden biri. Bu konuda hiçbir kaygım yok. Üretemeyen bir kesim var sadece laf üretiyorlar. Bunlar benim moralimi bile bozamaz. Bu arazi öncesinde  askeriyenindi, askerlerin atış poligonuydu. Büyük bir kısmı toprak döküm yeriydi. Sonra askeriye burayı Emlak Konut GYO'ya devretti. Burası...