27 / 04 / 2024

Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleri geliyor!

Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleri geliyor!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lansmanında yeni projelerin müjdesini veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleriyle ilgili açıklamalar yaptı.




Ağaoğlu Çekmeköy Park projesini dün satışa çıkaran Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu yeni projelerin de müjdesini verdi. Ekonominin sıkıntılı olduğu dönemlerde yaptığı çıkışlarla dikkat çeken Ağaoğlu  Ankara  ve Bodrum'da yeni projeler inşa edecek.


Ankara projesi bu ay satışta

Ankara Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Ağaoğlu Ankara projesi bu ay içerisinde satışa çıkacak. Ruhsatın alındığı projede 1.200 adet konut yer alacak. Panora Alışveriş Merkezi'ne yürüme mesafesinde yükselen projenin satışlarının kısa zamanda tamamlanması bekleniyor.


Bodrum'a 12 milyon metrekarelik turizm şehri

Bodrum'da 12 milyon metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek olan Ağaoğlu Bodrum projesi için Hong Konglu ve Çinli yatırımcılar finansman sağlayacak. Ön anlaşması imzalanan Ağaoğlu Bodrum projesinin proje çalışmaları 2018 yılı içerisinde tamamlanacak.


Vatandaşların yeni ve nitelikli konutlara ihtiyacı var

Artık ne yaparsam satarım döneminin bittiğini söyleyen Ali Ağaoğlu, Türkiye'de değil, dünyada sıkıntılı bir dönem yaşandığına işaret etti. Ağaoğlu, "Konut satışlarında bir yavaşlama olduğu doğru... Bunu aşmanın yolu 'satamıyorum' diye ağlamaktan değil az karla konut satmaktan geçer." dedi. Yeni ve nitelikli konuta ihtiyaç olduğunu da belirten Ağaoğlu, "İnsanların yeni ve güvenli konutlara ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.


Trabzon'da arsa arıyorum

Trabzon'da arsa aradığını ama henüz uygun arsa bulamadığını belirten Ali Ağaoğlu, "Biz bir yere alıcı olunca herkes fiyatları yükseltiyor." diye konuştu. 



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön