29 / 04 / 2024

Ağaoğlu, Atatürk'ü böyle andı: Sözle değil eserlerle! Ağaoğlu'nun ilanına Ali Atıf Bir'den tam not!

Ağaoğlu, Atatürk'ü böyle andı: Sözle değil eserlerle! Ağaoğlu'nun ilanına Ali Atıf Bir'den tam not!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve EA İnşaat, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkün ölümünün 73 yıl dönümünde Ulu Önder'i verdiği ilanla andı. Ağaoğlu'nun basın ilanı, reklam uzmanı Ali Atıf Bir'den tam not aldı



Ağaoğlu Şirketler Grubu, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkün ölümünün 73 yıl dönümünde, ulu önderi verdiği ilanla andı.

Atatürkün Beni övmeyi bırakınız, gelecek için neler yapacağız, onları söyleyin! vecizesinin yer aldığı ilanda Ağaoğlu, yaptığı eserlerle Atatürke cevap verdi.

Ağaoğlu Grubu, Ulu Önderin bu sözüne Sözle değil, eserlerle ülkemize kalıcı değerler bırakmaya çalışıyoruz, Tıpkı Atamızın söylediği gibi ifadesini kullandı.

Ağaoğlu'nun basın ilanı, reklam uzmanı ve Bugün gazetesi yazarı Ali Atıf Bir'den tam not aldı. Bir, twitter'da Ağaoğlu'nun ilanını değerlendirdi ve "Ağaoğlu'nun reklamını çok beğendim benim için gerçek Atatürkçülük budur" ifadesini kullandı.

EA İNŞAAT DA İLAN VERDİ

Öte yandan Kartalda gerçekleştirdiği Kartalkule ile sektöre giriş yapan EA İnşaatta 10 Kasımı anan inşaat firmalara arasında yerini aldı. EA İnşaat verdiği ilanda, Tek bir kişi fark yaratabilir. O, bir ulusun makus talihini değiştirdi. Tüm dünyada benzeri görülmemiş bir iz bıraktı. Onun mirasını yükseltme görevinin bilinciyle yürürken ışığı hep yolumuzu aydınlatacak. Ulu Önder Atatürkü ebediyete intikalinin 73. Yıl dönümünde sevgi ve saygıyla anıyoruz ifadelerini kullandı.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com - medyamanyak.com


Geri Dön