29 / 04 / 2024

Ağaoğlu My Club Suada'da 10. yaşını kutladı, havadan 10 bin gül döküldü!

 Ağaoğlu My Club Suada'da 10. yaşını kutladı, havadan 10 bin gül döküldü!

MyClub, Suada'da 10'uncu yılına özel kutlama düzenlerken helikopterden dakikalarca gül yapraklarının döküldüğü davete, iş dünyasının ünlü isimleri katıldı



Ağaoğlu bünyesinde bulunan MyClub Spor ve Yaşam Merkezi önceki akşam 10'uncu yılını muhteşem bir davet ile kutladı. İstanbul Suada'da gerçekleşen davetin ev sahipliğini MyClub'ın Genel Müdürü Serhat Bingül yaparken, Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu da bu mutlu günde çalışanları ile MyClub üyelerini yalnız bırakmadı. 


Ali Ağaoğlu, geceye küçük oğlu Mert ve annesi Ayten Alpar ile birlikte katıldı. Gecede iş dünyasının önde gelen isimleri de yer alırken Yasemin-Mehmet Koçaslan, Samim Baki, Adnan Polat, Adnan-Ayhan Kılıç, Derya Güroğlu, Haluk Ündeş, Dr. Meteİpek Aksu, Cemal-İclal Ertaş, Ali-Ayşegül Ünal gibi isimler Suada'da düzenlenen davete gelenler arasındaydı. Yaklaşık 18 bin üyeye sahip olan MyClub Spor ve Yaşam Merkezi'nin 10'uncu yılı dolayısıyla üyelere ve davetlilere unutulmayacak bir gece yaşatıldı. 


Helikopterle gül dökülmeye başlandığı sırada konuklar Suada'da oturuyordu. Bu görüntü karşısında oldukça şaşıran davetlilerin üzerine 10 bin adet gül, yani aşağı yukarı 150 bin gül yaprağı dakikalarca helikopterden aşağıya döküldü. Gecenin sonuna doğru havaifişekler patlatıldı ve uçan balonlu şemsiye gösterisi yapıldı. DragQueen'lerin karşılamasının yanı sıra oryantal dans şovu ve perküsyon gösterisiyle izleyenlere keyifli anlar yaşatıldı. Ayrıca saksofonda Merih Ermakastar ile Dj Can Hatipoğlu'nun da muhteşem şovu ile gece geç saatlere kadar devam etti. Gecenin sonunda konuklara MyClub hediye paketleri dağıtıldı. 


Sabah



Geri Dön