15 / 05 / 2024

Ağaoğlu My Residence 212 İstanbul'da metrekaresi 3 bin TL!

Ağaoğlu My Residence 212 İstanbul'da metrekaresi 3 bin TL!

Ağaoğlu İnşaat Grubu, Avrupa Yakası'ndaki üçüncü konut yatırımı olan 'My Residence 212 İstanbul' projesinde Türkiye'de ilk kez ev ve ofis konseptini birleştiriyor



Projenin adı: My Residence 212
Projenin lokasyonu: Güneşli Basın Ekspres yolu
Yapan şirket: Akdeniz İnşaat
İnşaata başlama tarihi: Aralık 2009
İnşaatı bitirme tarihi: Aralık 2011
Toplam inşaat alanı: 84 bin 500 metrekare
Sosyal donatılar:  7/24 çalışan çok dilli call-center, vale parking, kuru temizleme, çiçek bakım, mobil kuaför, büyük bir fitness center, 7/24 acil sağlık servisi, lounge, restoran, eğitim ve danışmanlık servisleri, 7/24 güvenlik sistemi ve housekeeping hizmetleri, satış sonrası teknik destek hizmetleri.
Satılabilir alan: 47 bin 154 metrekare
Konut bilgileri: 81.07 metrekare ile 126.42 metrekare arasında değişen 10 ayrı tipte ev-ofis modelinde toplam 503 daire bulunuyor.
Projenin metrekare ortalama satış fiyatı: 3 bin lira ile 3 bin 300 TL arasında değişiyor.
Projedeki binaların kat yükseklikleri: 31 kat
Projenin ayırt edici özelliği:  Havaalanına yakınlığı açısından büyük değer taşıyan proje, serbest meslek çalışanları ve girişimciler için  ulaşım, zaman ve kaynak yönetimi açısından büyük fırsatlar yaratıyor.
Projede anneler için ne düşünüldü: Proje kapsamında  housekeeping hizmeti veriliyor.  212 İstanbul Power Outlet alışveriş merkezi de annelere alışveriş imkanları açısından kolaylık sağlıyor.
Projede babalar için neler var:  Tam donanımlı toplantı salonları, 24 saat çalışan çok dilli call center ve iş hayatının yanı sıra özel hayatlarını da kolaylaştırmayı hedefleyen ücretsiz danışmanlık hizmeleri.
Projeye en yakın okullar kaç kilometre uzaklıkta: Güneşli Okyanus Koleji, Güneşli İlköğretim Okulu ve Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi 2 kilometre mesafede yer alıyor.
Projeye en yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları neler: Özel İstanbul Medicine Hospital ve Güneşli Sağlık Ocağı projeye yaklaşık 1 kilometre mesafede yer alıyor.
Projeye en yakın akaryakıt istasyonu kaç kilometre uzaklıkta: 500 metre uzaklıkta Opet
En yakın alışveriş merkezi: Proje, 212 İstanbul Power Outlet Alışveriş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor.
Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç kilometre: Yaklaşık altı kilometre mesafede bulunuyor.
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: Güneşli Basın Ekspres yolu üzerinde, Tem ve E5'e yakın konumda bulunuyor.
Ödeme Koşulları: My Residence 212 projesi için hazırlanan kampanya kapsamında; fiyatın yüzde biri peşin, kalan yüzde dokuzu ise Ocak 2010'da ödenecek.
Tebernüş Kireçci-Seda Tabak/Milliyet Cadde

(0216) 687 11 11

www.agaoglu.com.tr


Geri Dön