28 / 04 / 2024

Ağaoğlu Myroseville Çekmeköy'de 1 milyon 350 bin dolara özel havuzlu villa!

Ağaoğlu Myroseville Çekmeköy'de 1 milyon 350 bin dolara özel havuzlu villa!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: Ağaoğlu My Roseville

Butik bir proje olarak tasarlanan Ağaoğlu Myroseville Çekmeköy projesinde özel havuzlu villalar 1 milyon 350 bin dolara satılıyor



Ağaoğlu İnşaat'ın hayata geçirdiği Ağaoğlu Myroseville Çekmeköy projesi 27 villadan meydana gelen butik bir proje. 6 villanın özel havuzunun bulunduğu Myroseville projesi 32 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 


California mimarisinden esinlenerek inşa edilen Myroseville Çekmeköy'de 12 bin 600 metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Satışları devam eden Ağaoğlu Myroseville projesinin inşaat alanı 12 bin 395 metrekare, konut alanı ise 4 bin 153 metrekare olarak belirlendi. 


Ağaoğlu My Roseville projesinde ortak havuzlu villalar 1 milyon 300 bin dolara, özel havuzlu villalar 1 milyon 350 bin dolara alıcılara sunuluyor. Oturuma hazır durumda olan villalar banka kredisine uygun durumda. 


Myroseville projesinde 6 odalı ve 2 salonlu villalarda iki araçlık açık otopark, Türk hamamı ve sauna gibi bir çok özellik bir arada bulunuyor. Projenin peyzaj tasarımı İngiliz stiline sahip. Projenin peyzajında gölet, şelale, gül bahçeleri ve havuz bulunuyor. Sosyal alanları arasında ise site sahiplerinin bir çok ihtiyacına cevap verecek alanlar yer alıyor.


444 6 777

 

http://myroseville.agaoglu.com.tr/

 

Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön