14 / 05 / 2024

Ağaoğlu Myroseville Çekmeköy

Ağaoğlu Myroseville Çekmeköy

Butik bir proje olarak tasarlanan Ağaoğlu Myroseville Çekmeköy projesinde özel havuzlu villalar 1 milyon 350 bin dolara satılıyor

Ağaoğlu'ndan Bodrum'a '12 ay yaşanabilir' proje!

Çekmeköy Park projesinin ardından Bodrum'da yeni projeye başlamaya karar veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı, "Satışa çıktığımızda reklamsız satacağımız 900 müşterimiz bizi bekliyor” dedi.

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Ali Ağaoğlu'ndan Çekmeköy Park'ta sürpriz kahvaltı!

Yaklaşık 1 ay önce satışa çıkan ve 450 adet dairenin satıldığı Çekmeköy Park projesinde, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, sürpriz yaptı.

Çekmeköy Park Ağaoğlu ev fiyatları!

Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabilen Çekmeköy Park Ağaoğlu projesi Çekmeköy Park Ağaoğlu ev fiyatları 446 bin TL'den başlıyor.

Ali Ağaoğlu Kıbrıs'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lasnmanından sonra Kıbrıs'a gitti. 

Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleri geliyor!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lansmanında yeni projelerin müjdesini veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatlarının düşmesini beklemek hayal!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projenin lansmanında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu "Konut fiyatlarının düşmesi hayal" şeklinde açıklamada bulundu.

Ali Ağaoğlu'ndan bomba Kadir Topbaş yorumu!

Çekmeköy Park projesinin lansmanında konuşan Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş ile ilgili bomba açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, Topbaş'ın istifasıyla ilgili olarak, "Gitti, gitmesi de iyi oldu." dedi.

Ağaoğlu İnşaat bu yıl 4 yeni projeye başlayacak!

Fanatik Gazetesi'ne özel röportaj veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi-Murahhas Aza Hasan Rahvalı, “2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy” dedi.

Ağaoğlu'nun Çekmeköy'deki arazisinde terk alanı tartışması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Çekmeköy’deki Mehmet Akif Mahallesi ile Şile Otobanı arasında kalan arazide terk alanı tartışması başladı. Ağaoğlu’nun; dini tesis, okul alanı ve sosyal alanların terkinin iptali için Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat ettiği ortaya çıktı.

Ağaoğlu Maslak 1453 yüzde 5 peşinat kampanyası!

Ağaoğlu Maslak 1453 yüzde 5 peşinatla, hemen teslim daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Maslak 1453'te teslimler başladı...

Ağaoğlu Bakırköy Central Park teslim tarihi!

Ağaoğlu Bakırköy Central Park Evleri'nde daire fiyatları 976 bin TL'den başlayarak değişiyor. Central Park Bakırköy projesinde 1+1'den, 7+1'e kadar seçenekler yer alıyor...

Ağaoğlu Bakırköy 46, Central Park oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Bakırköy 46 projesinde çalışmalar 2 yıl süren yargı sürecinin ardından yeniden başlıyor. Ali Ağaoğlu projenin adını Central Park olarak değiştirdiğini açıkladı.

Ağaoğlu Myroseville Çekmeköy Haberi

Ağaoğlu Myroseville Çekmeköy

Ağaoğlu İnşaat'ın hayata geçirdiği Ağaoğlu Myroseville Çekmeköy projesi 27 villadan meydana gelen butik bir proje. 6 villanın özel havuzunun bulunduğu Myroseville projesi 32 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 


California mimarisinden esinlenerek inşa edilen Myroseville Çekmeköy'de 12 bin 600 metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Satışları devam eden Ağaoğlu Myroseville projesinin inşaat alanı 12 bin 395 metrekare, konut alanı ise 4 bin 153 metrekare olarak belirlendi. 


Ağaoğlu My Roseville projesinde ortak havuzlu villalar 1 milyon 300 bin dolara, özel havuzlu villalar 1 milyon 350 bin dolara alıcılara sunuluyor. Oturuma hazır durumda olan villalar banka kredisine uygun durumda. 


Myroseville projesinde 6 odalı ve 2 salonlu villalarda iki araçlık açık otopark, Türk hamamı ve sauna gibi bir çok özellik bir arada bulunuyor. Projenin peyzaj tasarımı İngiliz stiline...