29 / 04 / 2024

Ağaoğlu, Ortadoğu ve Afrika'ya açılıyor!

Ağaoğlu, Ortadoğu ve Afrika'ya açılıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Türkiye'nin İstanbul ve Bodrum gibi çeşitli bölgelerinde yaptığı projelerini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor...



Gayrimenkul sektöründe markalaşmayı başlatan şirketlerden biri olan Ağaoğlu, Türkiye'nin İstanbul ve Bodrum gibi çeşitli bölgelerinde yaptığı projelerini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor.

Ekonomist'te yer alan habere göre; Geliştirdiği yeni teknolojiyle yurtdışında Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde devlet ihalelerine katılan şirket, bu ülkelerde projeler üretmeyi planlıyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kumlu Başkanı Ali Ağaoğlu, yaptıkları AR-GE çalışmalarıyla kısa sürede 10-12 bin konut yapabilecekleri ülkelerine açılacak bir teknoloji geliştirdiklerini ve bunu yurtdışında kullanmayı planladıklarını söylüyor. Ağaoğlu, daha önce de yurtdışında projeler geliştirdiklerine ancak bu teknolojiyle süreçlerin kısalacağına dikkat çekiyor.

Ali Ağaoğlu, "Son dönemde yaptığımız AR-GE çalışmalarıyla inşaat süreçlerini kısaltmış oluyoruz. Bu teknolojimizi yurtdışında kullanarak devletlere toplu konut üretmeyi planlıyoruz. Bunun için de Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde devlet projeleriyle ilgileniyoruz" diyor.


Ağaoğlu Bodrum projesi 2019'un ilk yarısında satışta!


Geri Dön