03 / 07 / 2024

Ağaoğlu'nun yeni Pazarlama İletişim Direktörü Banu Akyıl!

Ağaoğlu'nun yeni Pazarlama İletişim Direktörü Banu Akyıl!

Banu Akyıl, 24 Mayıs 2011 tarihinden itibaren Ağaoğlu Şirketler Grubu Pazarlama İletişimi Direktörü olarak görevine başladı...



 

Ağaoğlu Şirketler Grubu, pazarlama iletişimi faaliyetlerini yeni bir vizyonla geliştirmek amacıyla alanında çok deneyimli bir isim olan Banu Akyılı göreve getirdi. Banu Akyıl, 24 Mayıs 2011 tarihinden itibaren Ağaoğlu Şirketler Grubu Pazarlama İletişimi Direktörü olarak görevine başladı.

1973  Ankara  doğumlu Banu Akyıl, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Aynı yıllarda ODTÜ İşletme Bölümünde  Kadın Çalışmaları Programını tamamladı.

Çalışma hayatına 1996 yılında Finansbank Kurumsal Pazarlama Departmanında başlayan Akyıl daha sonra uzun yıllar PR ve reklam ajanslarında müşteri ilişkileri ve stratejik planlama departmanlarında yönetici pozisyonunda birçok yerli ve yabancı markaya hizmet verdi. 2008 yılından itibaren kariyerine reklamveren tarafında devam etme kararı alan Akyıl, en son Eston Yapıda Pazarlama Direktörlüğü görevini sürdürüyordu. Pazarlama, reklam, marka yönetimi, halkla ilişkiler, stratejik planlama, medya satın alma ve iş geliştirme gibi konularda uzmanlaşan Banu Akyıl, İngilizce ve Fransızca biliyor.


 

 

 


Geri Dön