10 / 05 / 2024

Agena Park Evleri'ndeki 4+1'lerde KDV indirimi uygulanıyor!

Agena Park Evleri'ndeki 4+1'lerde KDV indirimi uygulanıyor!

Sektörün en büyük tedarikçilerinden, Tokal Grup bünyesinde kurulan Kumuşoğlu İnşaat'ın yapımını üstlendiği Agena Park Evleri yüksek yasam kalitesini arayanlarla buluşmaya devam ediyor



 Bahçeşehir ile Esenyurt'un kesiştiği noktada parlayan yeni yıldız Agena Park Evleri'nde bir seneyi aşkın süredir yaşam var. Sektörün en büyük tedarikçilerinden, Tokal Grup bünyesinde kurulan Kumuşoğlu İnşaat'ın yapımını üstlendiği Agena Park Evleri yüksek yasam kalitesini arayanlarla buluşmaya devam ediyor. 8 blokta toplam 340 daire ve 26 adet işyerinden oluşan Agena Park Evlerinde 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere standartlardan daha büyük metrekareli daire seçenekleri, geniş ailelerin beğenisine sunuluyor. Site bünyesinde site sakinlerinin hem gün boyu hem de akşam iş dönüşlerinde keyifli ve verimli vakit geçirebilmeleri için kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, kafeterya, spor salonu, çok amaçlı spor sahası, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor. Deprem güvenliği açısından en son teknolojiyle inşa edilen Agena Park Evleri'nde kullanılan bütün malzemelerde Türkiye'nin önde gelen markaları tercih edilerek birinci sınıf daireler hazırlandı. 24 saat özel güvenlik sistemiyle korunan sitede kapalı ve açık otopark seçenekleri de bulunuyor.

KDV ŞİRKETTEN
Esenyurt konut projeleriyle günümüzde admdan sıkça söz ettiren ve geüşime açık bir bölge. Kumuşoğlu İnşaat, Agena Park Evleri için bu bölgeyi tercih etme neden olarak kalitesiyle hem bölge gelişimine katkı sağlamak hem de Agena Park'ı tercih eden aileler ile bölgenin çehresini de değiştirmek. Kumuşoğlu İnşaat yöneticileri önümüzdeki dönemde düşük kaliteli çok büyük projeler yaparak ön plana çıkarmaktansa, yüksek kaliteli daha kullanışlı projelerle farklarım tekrar ortaya koymakta kararlı. Ayrıca Agena Parkta kısa bir süre için 4+1 dairelerde yüzde 18 olan KDV'yi Kumuşoğlu İnşaat karşılıyor.
Yeni Şafak

0212 450 25 50
www.agenapark.com

[email protected]

 


Geri Dön