04 / 05 / 2024

Agenapark Evleri'nde 445 bin TL 'ye 4+1!

Agenapark Evleri'nde 445 bin TL 'ye 4+1!

Tokal şžirketler Grubu bünyesindeki Kumuşoğlu İnşaat tarafından Esenyurt'ta gerçekleştirilen Agenapark Evlerinde 4+1 konutlar 445 bin TL'ye satılıyor



Tokal şžirketler Grubu bünyesindeki Kuniısoglu İnşaat tarafından Esenyurtta gerçekleştirilen Agenapark Evleri Projesinde kalan 100 daire şanslısahiplerini bekliyor. Otobana yakınlığı, lokasyonu ye sıfır faizli sabit fiyatıyla da öne çıkan Agenapark Evleri, isçiliği yanında kullanılan malzemesiyle de dikkat çekiyor. Kumuşoğlu İnşaat'nın Genel Müdürü, Mimar Kemal Alkan sorularımızı cevapladı.

Bize Agenapark projesini anlatır mısınız
Agenapark 2007 yılında planlandı. 2008 yılı başında inşaatına başladık ve 18 ay sonra verdiğimiz taahhütü yerine getirdik. Bir yılı aşkın süredir projemizde yaşam başladı. Arsamızın büyüklüğü 17 bin 500 metrekare, inşaat alanımız büyüklüğü ise 70 bin metrekare. Biz bu alana 340 konut yaptık. Bunun haricinde 26 adet büyük mağazamız mevcut. Toplamda 366 bağımsız bölümden oluşan bu projeyi hayata geçirdik.

Projenizi diğer projelerden farklı kılan ne
Metrekarelerimiz çok yüksek. Birçok 'projede 1+1 daireler ortalama 40 m2 iken bi/.im projemizde 103 ile 116. m2 arasında değişiyor. 2+1 dairelerimiz 116 ile 128 m2, 3+1 dairelerimiz 156 ile 167m2'ler arasında yani ortalamaların üstünde. Diğer projelerden bizi ayıran en önemli farklılık bence bu. Birde kullanılan malzemeleri çok kaliteli ürünlerden seçtik. Mesela dairelerimizde bulunan mutfak mobilyası, banyo mobilyası ve ebeveyn banyo mobilyası İntema, ankastre grubumuz Franke, vitrifiyeler Vitra, seramikler çanakkale Seramik, armatürler ECA, PVC doğramalar Pimapen marka yani her biri kendi sektörünün lider markalarından.

Neden
Biz bu projeden önce okul, fabrika, küçük çapta konutlar yapmıştık. Neveser Taşdelen Konaklarında da konsorsiyum içinde yer almıştık. Agenapark projesi bizim büyük çapta ilk projemizdi. Bu nedenle biz bu projeyi prestij olarak düşündük, vitrinimiz olsun istedik. Maliyetler biraz arttı ama ortaya tasarladıgımız gibi kalite ve konforlu bir sonuç çıktı.

Neler var proje içinde
Projemizde kapalı yüzme havuzu, türk hamamı, sauna, spor salonu, spor sahası, kapalı otopark, çocuk oyun alanları ve kamelyalar gibi sosyal imkanlarımız mevcut.

Satışlardan memnun musunuz
şžu an 60 aya '0' faiz diye bir kampanyamız var. Bu konut almayı düşünenler için cazip ödeme demek, verdikleri peşinata göre 120 aya kadar '0' faiz uygulayabiliyoruz. Buna ilaveten Esenyurt'tan Tem otoyoluna bir çıkış verildi şu an inşaatı devam ediyor. Bu çıkış bizim projemiz önünden geçiyor yani bizim projemizde ikamet eden site sakini 300 metre sonra otoyola ulaşabiliyor. şžu anki satışlarımızın büyük bir kısmı bu durumu gören yatırımcılardan oluşuyor. şžu anda elimizde 340 daireden 100 daire kaldı. Satışlarımızdan memnunuz.

Dükkan satışlarınız nasıl
Dükkanlarımızın metrekareleri yüksek olduğundan dolayı genelde fiyatlarımız alıcılar için yüksek kalıyor, bizde kiraya verdik.

Neden metrekareleri yüksek tuttunuz
Proje aşamasında acele ettik. Doğruya doğru birde acemiliğimize geldi.

Alt limit ve üst limit nedir
şžu an en ucuza sattığım 1+1 dairem zeminde 120 bin lira. En pahalı dairede 4+1 daire onunda fiyatı 445 bin lira. 60 aya sıfır faiz imkanı sağlıyoruz

Devam eden projeniz var mı
Denizli'de TOKİ'ye 112 konutluk küçük bir proje yapıyoruz. şžu an proje takviminin birkaç ay önündeyiz, bir aksilik çıkmazsa yaklaşık 5 ay erken teslim edebileceğiz.

Başka projeniz var mı
şžu an görüştüğümüz birkaç arsa var, bir kısmı bu bölgede. Güneşli bölgesinde görüştüğümüz bir arsa var, İstanbul dışında iki şehirde anlaşmak üzere olduğumuz araziler var ama henüz atılmış bir imza yok. Bir iki hafta içerisinde netlik kazanacaklar. Bir de Başakşehir'de bir arsamız var. İmardan geçtikten sonra orada ufak bir proje çalışması yapabiliriz.
Zaman/İlhan Basmacı

0212 450 25 50
www.agenapark.com

[email protected]

 


Geri Dön