02 / 05 / 2024

Agora Adapazarı AVM ne zaman açılıyor?

Agora Adapazarı AVM ne zaman açılıyor?

Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi 28 Mayıs’ta yapılacak tören ile açılacak. Alışveriş Merkezi çok sayıda dünyaca ünlü markaları bünyesinde toplayarak, Sakarya’nın yeni alışveriş ve eğlence merkezi olacak



Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi 28 Mayıs’ta yapılacak tören ile açılacak. Alışveriş Merkezi çok sayıda dünyaca ünlü markaları bünyesinde toplayarak, Sakarya’nın yeni alışveriş ve eğlence merkezi olacak.


30 YILLIK TECRÜBE

Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yatırımcısı ve yöneticisi Odak Group tarafından hayata geçirilen Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi, 28 Mayıs’ta açacak.  Odak İnşaat Mühendislik, Madencilik San ve Tic A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Gürcan Oral,  28 Mayıs 2015 tarihi itibariyle Türkiye pazarında yer alan yerli ve yabancı markaların başarılı karmasıyla, Adapazarı hedef kitlesinin tüketici ihtiyaç ve isteklerine cevap vererek, “Agora Adapazarı’nda Hayat Var“ diyeceklerinin müjdesini verdi. Oral, Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi’nin konumuna dikkat çekerek, 4.848 km2 yüzölçümü, hızlı kalkınması ve gelişmesiyle Sakarya’nın Türkiye’nin en dinamik şehirlerinden biri olduğunu dile getirdi. 



EĞLENCE MERKEZİ

120’yi aşkın mağazanın yer alacağı alışveriş merkezinde, cafe, bistro, gurme lezzetler, ünlü markalar ve temalı eğlence merkeziyle ilklerin ve en”lerin tek adresi olacak. Öte yandan Alıveriş Merkezinin içinde Adapazarı’nda 1770 m2’lik Temalı Eğlence Merkezi olacak.

Adapazarı Agora Alışveriş Merkezi, 2.500 m2’lik 8 sinema salonu ve 1100 kişilik oturma kapasitesiyle vizyona giren ilk filmlerin yeni durağı olacak


Sakarya Yeni Haber


Geri Dön