03 / 05 / 2024

Ags Ardgerme Sistemleri Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Ags Ardgerme Sistemleri Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 75 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Yeşilyurt tarafından kuruldu. 



Ags Ardgerme Sistemleri Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 75 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Yeşilyurt tarafından kuruldu. 


Ags Ardgerme Sistemleri Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirket her türlü inşaat ve taahhütleri, etüd proje, kontrollük, mühendislik müşavirlik ve mümessillik işlerini yapar ve ana sözleşmesinde yazan uzmanlık isteyen işler kapsamında; a- Yurt içinde ve yurt dışında öngermeli veya ardgermeli beton teknolojisi ile yapı elemanları üretimi için gerekli sistem ve donanımları projelendirmek, imal etmek ve pazarlamak bilimum malzemelerin ithalatı, ihracatı yada mümessilliği, öngerilme ve ardgerilme sistemlerinin tasarımı, kurulması ve test edilmesi. b- Her türlü bayındırlık ve inşaat işlerini yapmak, resmi ve özel ihalelere katılmak, uzmanlık isteyen işler sınıfında, tasarım, imalat, montaj ve kontrollerini gerçekleştirmek. c- Özel yapılar, köprü, viyadük, stadyum, kule tipi yapılar, çelik bacalar, depolama siloları ve bunun gibi yapılar için öngerme ve ardgerme teknolojisi kullanılarak tasarlamak, uygulamak ve testlerini yapmak. d- Yurt içinde veya yurt dışında bilimum uzmanlık isteyen, geoteknik, testlerin tasarlanması, kurulması, uygulanması ve raporlanması. e- Ardgerme teknolojisi kullanılarak inşaa edilecek olan çelik konstrüksiyon yapıların, tasarımı, imalatı, montajı ve kurulumu. f- Yurt içinde veya yurt dışında gerçek veya tüzel kişi ve kuruluşlara amaç ve konularına yönelik teknik uzmanlık, imtiyaz, lisans, marka, model, resmi patent, unvan, ruhsatname, telif hakkı gibi gayri nakdi hakları satmak, satın almak, kiralamak veya kiraya vermek.


Geri Dön