17 / 05 / 2024

AGT'nin yeni kapı modeli Block ilk kez İzmir Yapı Fuarı'nda sergilendi!

AGT'nin yeni kapı modeli Block ilk kez İzmir Yapı Fuarı'nda sergilendi!

Türkiye'nin en büyük mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, bu yıl 19'uncusu düzenlenen "Yapı Fuarı-Turkey Build İzmir" de yeni ürünleriyle yer aldı. AGT ailesinin yeni üyesi Block fuardan ilk kez sergilendi..



Türkiye'nin en büyük mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, bu yıl 19'uncusu düzenlenen "Yapı Fuarı-Turkey Build İzmir" de yeni ürünleriyle yer aldı. AGT nin otel ve rezidans projeleri için özel olarak tasarladığı yangma ve dumana dayanıklı yeni kapı modeli Block, fuarda ilk kez sergilendi. 

Modem görünümü ve üstün teknik özellikleriyle öne çıkan AGT ailesinin yeni üyesi Block oldu. Otel ve rezidans projeleri için özel olarak hazırlanan Block, ünlü tasarımcı Şule Koç'un imzasını taşıyor. 


Yeni bir soluk AGT yeni ürününü ilk kez 'Yapı Fuarı-Turkey Build İzmir"de tüketiciyle buluştu. Tasarım, otel ve rezidans kapısı kavramına yeni bir soluk getiriyor. 

Block, 120 dakikaya kadar yangın ve dumanı geçirmeyerek yüksek kişi sayısına sahip otel ve rezidanslar için güvenlik kavramını bir adım ileriye taşıyor. Yangının, çıktığı noktadan diğer yaşam alanlarma sıçramasına ve duman sızıntısına karşı 120 dakikaya kadar engel olarak bir nevi koruma kalkanı işlevi gören Block, üstün yangın performansıyla dikkat çekiyor. Yangın, sıcak duman, soğuk duman, akustik ve dayanıklılık açısından uluslararası akrcditc testlerle performansı kanıtlanan yeni kapı ürünü Block, otel ve rezidans projelerine ekstra katma değer sağlıyor. 



Milliyet


Geri Dön