28 / 07 / 2024

agt mobilya izmir yapı fuarı

agt mobilya izmir yapı fuarı

Türkiye'nin en büyük mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, bu yıl 19'uncusu düzenlenen "Yapı Fuarı-Turkey Build İzmir" de yeni ürünleriyle yer aldı. AGT ailesinin yeni üyesi Block fuardan ilk kez sergilendi..

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri kurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Karabağlar Mobilyacılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri’nin kurulması için çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

AGT, Yapı Fuarı-TURKEYBUILD’de yerini aldı!

Mobilya bileşenleri sektörünün öncü isimlerinden AGT, trendleri belirleyen yeni ürünleriyle Türkiye’nin en önemli fuarlarından biri olan Yapı Fuarı-TURKEYBUILD’de yerini aldı.

AGT, Denizli'de showroom açtı!

AGT, Denizli bayisine ait showroom açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. AGT, ılusal ve uluslararası alanda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF – lam, panel, profil, parke ve kapı üretimi yapıyor.

AGT en yeni ürünleriyle İntermob Fuarı’nda yerini aldı!

Öncü ve yenilikçi kimliği ile mobilya bileşenleri sektörüne yön veren AGT, en yeni ve teknolojik ürünleriyle İntermob Fuarı’nda yerini aldı.

AGT üretim kapasitesini artıracak!

Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF-LAM, panel, profil, parke ve kapı üretimiyle 5 kıtada 60’tan fazla ülkede faaliyet gösteren AGT, kapasite artışı için yatırımlarına hız verdi.

Konfor Mobilya, İzmir OSB'de fabrika kuracak!

TÜRKİYE'nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Konfor Mobilya, İzmir'deki Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) yatırım kararı aldı.

İder Mobilya İzmir'deki ikinci mağazasını Çiğli’de açtı!

İder Mobilya, satış ağını genişletiyor. Mehmet Pınarbaşı "Çiğli’de açarak İzmirlilerin taleplerine yanıt vermeye devam ediyoruz.” dedi.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

27. İzmir Mobilya Fuarı açıldı!

5 gün sürecek MODEKO 2016 27. İzmir Mobilya Fuarı kapılarını açtı. Açılışa, İzmir’in fuarcılıkta yaptığı sıçrama vurgusu ile mobilya üreticilerinin sanayi sitesi talebi damgasını vurdu.

AGT En Beğenilen Marka Ödülü'ne layık görüldü!

Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon, inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 5 kıtada 1000'den fazla satış noktasında faaliyet gösteren AGT "En Beğenilen Marka" ödülünün sahibi oldu.

agt mobilya izmir yapı fuarı Haberi

agt mobilya izmir yapı fuarı

Türkiye'nin en büyük mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, bu yıl 19'uncusu düzenlenen "Yapı Fuarı-Turkey Build İzmir" de yeni ürünleriyle yer aldı. AGT nin otel ve rezidans projeleri için özel olarak tasarladığı yangma ve dumana dayanıklı yeni kapı modeli Block, fuarda ilk kez sergilendi. 

Modem görünümü ve üstün teknik özellikleriyle öne çıkan AGT ailesinin yeni üyesi Block oldu. Otel ve rezidans projeleri için özel olarak hazırlanan Block, ünlü tasarımcı Şule Koç'un imzasını taşıyor. 


Yeni bir soluk AGT yeni ürününü ilk kez 'Yapı Fuarı-Turkey Build İzmir"de tüketiciyle buluştu. Tasarım, otel ve rezidans kapısı kavramına yeni bir soluk getiriyor. 

Block, 120 dakikaya kadar yangın ve dumanı geçirmeyerek yüksek kişi sayısına sahip otel ve rezidanslar için güvenlik kavramını bir adım ileriye taşıyor. Yangının, çıktığı noktadan diğer yaşam...