28 / 04 / 2024

Ahbap Derneği'ne gelen bağışlar nereye gidecek? Haluk Levent tek tek açıkladı!  850 milyon TL...

Ahbap Derneği'ne gelen bağışlar nereye gidecek? Haluk Levent tek tek açıkladı!  850 milyon TL...

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin depremzedeler için topladığı yardımların nasıl kullanılacağını tek tek anlattı. Arkasına kendisine destek veren ünlü isimleri alan Levent, deprem bölgesine 850 milyon TL bütçe ayırdıklarını söyledi. İşte Haluk Levent'in o açıklamaları...



6 Şubat sabahı gerçekleşen ve merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ilde büyük bir yıkıma neden oldu. Depremler sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ederken afetzedeler için tüm Türkiye seferber oldu. Haluk Levent de hızlı bir şekilde harekete geçerek kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile birlikte afetzedeler için destek kampanyası başlattı.

İlk günden beri deprem bölgesi için çalışmalarına aralıksız devam eden ve bağışta bulunan isimleri sosyal medya üzerinden açıklayan Levent, önceki gün de ünlü iş insanlarıyla ve firmalarla görüşerek yardım organize etti. Son olarak Twitter sayfasında 3 dakikalık bir video yayınlayan şarkıcı, yanına kendisine yardım eden Kenan İmirzalıoğlu, Oktay Kaynarca, Sinem Kobal, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Aleyna Tilki, Hande Erçel, Elçin Sangu, Ayça Ayşin Turan, Gazapizm, Zara, Özge Özpirinçci, Hazal Subaşı, İrem Helvacıoğlu gibi isimleri alarak deprem bölgesi için yapacakları yardımları tek tek açıkladı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön