27 / 04 / 2024

Ahes Misal İstanbul : İstanbul'a misal Türkiye'ye örnek olacak!

Ahes Misal İstanbul : İstanbul'a misal Türkiye'ye örnek olacak!

Firma: Süleyman Ekşi İnşaat

Proje: Ahes Misal İstanbul

Süleyman Ekşi İnşaat tarafından hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul projesi "İstanbul'a misal Türkiye'ye örnek olacak" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projenin metrekaresi 5 bin 230 TL'den satılıyor.



Herkesin konuştuğu  Ahes Misal İstanbul  projesi "İstanbul'a misal Türkiye'ye örnek olacak" sloganıyla basına tanıtılıyor.  Süleyman Ekşi İnşaat tarafından hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı bölgesinde yer alıyor. 

 

12 bin metrekarelik sosyal tesis alanı olarak ayrılan projesinde 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekarelik alanda ofis bloğuna yer veriliyor. 

 

Toplamda 2 bin 400 adet, 13 konut bloğundan oluşan Ahes Misal İstanbul projesinin inşaat alanı 520 bin metrekare olarak belirtiliyor. Proejnin  ilk etabında 1.600 konut bulunuyor.Ahes Misal İstanbul projesinin ilk etabında inşa edilecek 8 bloğun 3 tanesi 18, 2 tanesi 19 ve 3 tanesi 20 kat yüksekliğinde olacak.  

 

Ahes Misal İstanbul ev fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 230 TL'den başlıyor. Ahes Misal İstanbul 'da yüzde 20 peşinat olarak ödendiğinde, kalan kısım 60 ay boyunca sıfır faizle ödenebiliyor. 

 

Ahes Misal İstanbul'da kütüphane, çocuk oyun alanları, bowling salonları ve masa tenisi alanlarına, spor alanları,  hamam ve yüzme havuzları, kafe ve restoranla, iş dünyasına yönelik toplantı salonları da yer alıyor. 

 

GOP Ahes Misal İstanbul, TEM ve çevreyollarının yanı başında Haliç’e komşu konumda, Vialand’in yanı başında, Giyimkent ve Tekstilkent gibi bölgenin önemli finans noktalarına yakın mesafede konumlandırılıyor. 

 

Ahes Misal İstanbul : İstanbul a misal Türkiye ye örnek olacak!

 

Satış ofisi adresi: Haşim Yılmaz Caddesi No:102 Bağlarbaşı Mahallesi Gaziosmanpaşa / 

 (0212) 417 11 53
http://www.misalistanbul.net/

 

Pınar DOĞAN ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


Geri Dön