13 / 08 / 2024

Ahlatçı yatırımdan altın yorumu! Elimizdeki altınları bozduralım mı? Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın!

Ahlatçı yatırımdan altın yorumu! Elimizdeki altınları bozduralım mı? Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın!

Ahlatçı Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Tonguç Erbaş, altın piyasasına dair önemli açıklamalarda bulundu. Erbaş altının gram ve ons fiyatının yıl sonunda geleceği seviyeyi açıklayarak, yatırımcıları uyardı.



Altın haftaya yükselişle başladı. Gram altın neredeyse 2700 lira seviyesine yaklaşırken yatırımcılar 'altınlarımızı bozduralım mı?'' sorusunu merak ediyor. Ahlatçı Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Tonguç Erbaş, A Haber'e yaptığı altın piyasasıyla ilgili açıklamalarda yatırımcılara önemli bilgiler verdi. 

ALTIN HAFTAYA POZİTİF BAŞLADI

Ahlatçı Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Tonguç Erbaş, altın piyasasının haftaya pozitif başladığını açıkladı. Geçen hafta altında çok fazla oynaklığın olduğunu söyleyen Erbaş, risk algısındaki fiyatlamaların geride kaldığını söyledi. 

ALTINDA YUKARI YÖNLÜ İVME VAR!

Altında yıl başından itibaren yukarı yönlü ivme olduğunu söyleyen Erbaş, gram altındaki hareketliliğin ons kaynaklı olduğunu söyledi. 

Erbaş, ons altın yani dolar bazlı altında hala 2400 dolarların üstü görüldüğünü söyledi. Bu da gram altını 2600 TL nin üzerinde tutuyor.

Ahlatçı yatırımdan altın yorumu! Elimizdeki altınları bozduralım mı? Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın!

YATIRIMCILAR KARARI SİZ VERİN!

Erbaş'a göre, altında yıl sonuna kadar her türlü geri çekilme hala az ya da çok mevcut durumda her portföyleri biraz korumak amaçlı hem de yatırım amaçlı potansiyel barındırdırıyor.

Erbaş bu konuda da yatırımcıları şöyle uyardı: ''Tabi yatırımcıların dolar bazlı mı TL bazlı mı daha çok almak istedikleri kendi finansal okuryazarlıklarına göre biraz daha değişebilir.'' dedi. 

ALTIN YIL SONUNA KADAR FIRSAT YARATACAK!

Erbaş'a göre yıl sonuna kadar altın iyi fırsatlar yatacak. Erbaş, 2500-2600 TL aralığında gram altın, 2400 dolar altında ons altının, yıl sonuna kadar bir fırsat yaratmaya devam edeceğine vurgu yaptı. 

Erbaş, altında portföylerde yüzde 30-35 oranında olması gereken bir güvenli liman ürünü olarak devam edilmesinin mantıklı olduğunu söyledi. 

GRAM VE ONS ALTIN SON DAKİKA!

Kapalıçarşı ve harem altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Ons altın bugün 2466 dolardan işlem görürken, Gram altın saat 14:57 itibariyle 2.669 liradan alınıp, 2.699 liradan satılıyor. 

Gram altın canlı grafik! Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 13 Ağustos 2024 altın fiyatları!

Altın yatırımcısı için 'Çarşamba' alarmı! Yastık altında 1 gramı bile olan gardını alsın! Gram altın için rakam verildi!

Altın, dolar, euro ve borsa! Kazanmak için yapmanız gereken tek şey! İslam Memiş az önce açıkladı!

 


Geri Dön