09 / 05 / 2024

Ahmet Çalık kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi şirkette görev alıyor?

Ahmet Çalık kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi şirkette görev alıyor?

Ahmet Çalık, kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Hangi ülkelerden madalya aldı? İşte Ahmet Çalık, ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...



HANGİ ÜLKELERDEN MADALYA ALDI?

Ahmet Çalık, bunun yanı sıra, pek çok ülke tarafından ödüle ve şeref madalyasına layık görüldü. Bunların arasında, Japonya Devlet Nişanı (Altın Işıklar, Yükselen Güneş Nişanı ve Boyunbağı), Türkmenistan Devlet Nişanı, Türkmenistan Mahtumkulu Ödülü, Türkmenistan Gayrat Madalyası, ABD Ellis Adası Şeref Madalyası, Arnavutluk Bayrak Şövalyesi Nişanı bulunuyor.

Bunun yanı sıra, yurt içinde de birçok madalya alan Ahmet Çalık, Türkiye Cumhuriyeti Üstün Hizmet Madalyası, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Üstün Hizmet Madalyası ve TBMM Üstün Hizmet Ödülü başta olmak üzere çok sayıda ödül ve nişan ile onurlandırıldı.

 Ahmet Çalık kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi şirkette görev alıyor?

FAHRİ DOKTORA UNVANI VERİLDİ

Bununla beraber, Kazakistan Cumhuriyeti Bursa Fahri Konsolosu olan Ahmet Çalık’a Japonya’daki Matsumoto Üniversitesi ile Kindai Üniversitesi, Arnavutluk’taki Tiran Üniversitesi ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından fahri doktora payesi verildi. Başarılı Türk iş insanı Ahmet Çalık, halen Çalık Holding'de, ve Ahmet Çalık Vakfı'nda ve aynı zamanda Çalık Denim Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam ediyor.

Gülant Candaş nereli? Hangi üniversitede okudu? Ne iş yapıyor?

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Emrah Arslan kimdir? Astor Enerji’de hangi alanlarda görev aldı?


Geri Dön