27 / 04 / 2024

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Vodafone CEO Club toplantısına katılan Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, pandeminin gayrimenkul ve AVM sektörüne ilişkin etkilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 



Aksoy, Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde, Vodafone Business sponsorluğunda gerçekleştirilen CEO Club Online Summit toplantısı gerçekleşti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; toplantıya Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü katılım sağladı. 

Toplantıda konuşan Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü ,geçen senenin uygun şartlarla geçeceği planı ile 2020'ye girdiklerini, salgının herkesi çok hazırlıksız yakaladığını belirtti.

Dördüncü, faklı sektörlerde faaliyet gösterdiklerine vurgu yaparak kiraların TL'ye dönmesi başta olmak üzere AVM sektöründe yaşanan sıkıntılara değindi. Dördüncü, AVM sektörünün salgından çok kötü etkilendiğini söyledi.

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Dağıtım tarafına gelince, pandemiden dolayı tahsilat sorunu ortaya çıkmaya başladı. Orada da işler pek istediğimiz gibi gitmedi. Bu üç sektörün içinde bizi bir ölçüde memnun eden kimya dalındaki şirketlerimiz oldu. Gayrimenkul sektöründe işler kötüydü, hala kötü... Enerjide bu senenin nasıl olacağına bakacağız. Kimya sektörü ise iyi. Ocak ayında da iyi başladık."
 

AVM'lerde kiracısı ile dost yatırımcılar için fırsat dönemi!


Geri Dön