23 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan 2.354 TL'lik müjdeyi verdi! Hemen e-Devlet`e girin şak diye parayı alın!

Aile Bakanlığı'ndan 2.354 TL'lik müjdeyi verdi! Hemen e-Devlet`e girin şak diye parayı alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geri ödemesiz ve karşılıksız ödeme yapılacağı duyuruldu. Başvuru şartları ve başvurunun yapılması gerektiği belirtildi. Hesabınıza toplamda 2.354 TL nakit aktarıldı. Lütfen hesabınızı kontrol ediniz.



Başvuru işlemleri oldukça kolaylaştırıldı! Bakanlık tarafından belirlenen şartları taşıyan vatandaşlar, başvurularını e-Devlet üzerinden yapabilirler. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları da sosyal yardım başvurularını kabul etmektedir. Başvurularınızı online olarak ya da vakıf merkezlerine bizzat giderek gerçekleştirebilirsiniz.

Ödemeler PTT veya banka hesapları üzerinden yapılıyor. Başvuru sırasında IBAN numaranızı bildirdiyseniz, ödemeleri ATM'den çekebilirsiniz. Ancak IBAN numaranızı vermediyseniz, T.C. kimlik kartınızı yanınızda bulundurarak en yakın PTT şubesine giderek ödemelerinizi alabilirsiniz. Kolay ve hızlı bir şekilde sosyal yardımlarınızı elde etmek için gerekli adımları takip edebilirsiniz.


Geri Dön