25 / 08 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan nisan ayının müjdelerinin müjdesi geldi

Aile Bakanlığı'ndan nisan ayının müjdelerinin müjdesi geldi

Aile Bakanlığı tarafından ev hanımlarına yönelik bayram ikramiyesi ödeneceği duyurulmuştu. Aile Bakanlığı tarafından ev hanımlarına yönelik ödenecek tutarın önümüzdeki haftalarda hesaplara yatacağı ifade edildi.



Bu yıl pek çok kişi devletin sunduğu ödemelerden yararlanıyor. Özellikle ev hanımlarına verileceği ifade edilen bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak? E-devlet üzerinden şartları taşıyıp başvuru yapan ev hanımlarına PTT üzerinden 1000 TL bayram harçlığı ödemesi yapılacak. Başvuru şartları da ayrıca açıklandı. İşte detaylar..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ev hanımlarına 1.000 TL bayram ikramiyesi yatırılacağını duyurmuştu. İhtiyacı olan vatandaşlar ödemeler için başvuruların ne zaman yapılacağını ve ödemelerin ne zaman yatırılacağını merak etmeye başladı.

VATANDAŞLAR PARALARINI PTT ÜZERİNDEN ALACAKLAR

Kadınlara verilecek olan bayram harçlığı ödemelerinin miktarı 500 TL ve 1.000 TL arasında değişebileceği belirtildi. Bu ödemeyi almak isteyenlerin taşıması gereken ilk şartlardan biri ev hanımlarının hiçbir geliri ya da sigortasının olmaması. Bunun dışında çocuğunun da olması gerekiyor. Bu şartları taşıyan ev hanımlarına PTT üzerinden 1000 TL’ye varan ikramiye yatırılacak. Ödemeler arefe gününe kadar hesaplarda olacak.


Geri Dön