19 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan para konusunda flaş açıklama

Aile Bakanlığı'ndan para konusunda flaş açıklama

Aile Bakanlığı'ndan vatandaşlara yönelik yapılan ödemeler hakkında bakanlık tarafından sık sık bilgilendirmede bulunuyor. Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik yeni bir bilgilendirmede daha bulunuldu.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafınca her ay sağlanan yardım ödemeleri hakkında Mart ayına girilmesiyle birlikte yeniden araştırmalar başlamış oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafınca ödeme tutarları ile tarihleri için açıklamalar da gelmeye devam etmekte. Mart ayı içinde pek çok kalemde maaşlarda güncelleme yapılırken, sosyal yarım ödemelerinde de artış meydana geldi. İşte ödeme tutarlarının merak edilen detayları!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafınca sağlanmakta olan yardımlar vatandaşlar tarafından takip edilmekte. Maddi durumu yetersiz olan ve aynı zamanda temel gereksinimlerini karşılamakta zorluk çeken vatandaşlar her ay içinde doğal gaz desteği verilmekte. Ödemeler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafınca yapılmış oluyor. Mart ayına girilmiş olmasıyla beraber ödeme tutarları da gündemdeki yerini aldı. Doğal gaz destek ödemeleri genellikle TC kimlik nemalarının son hanesine bakılarak hesaplara yatırılmakta.


Geri Dön