11 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı’ndan Ramazan Bayramı yardım ödemesi! Başvuran parasını hemen alacak!

Aile Bakanlığı’ndan Ramazan Bayramı yardım ödemesi! Başvuran parasını hemen alacak!

Paraya ihtiyacı olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan rüya gibi bir haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ramazan ayına az bir süre kala Ramazan Bayramı yardım ödemelerine başladı. İşte detaylar...



RAMAZAN BAYRAMI NAKDİ YARDIM BAŞVURUSU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan Ramazan Bayramı için ihtiyaç sahibi vatandaşlara nakdi yardım müjdesi verildi. İhtiyaç sahibi kişilerin dikkatini çeken sosyal yardımlar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Ramazan Bayramı kapsamında yapılacak nakdi yardımlar 81 ilde de geçerli olacak. Vakıfların bağış toplam tutarının 229 milyon TL olduğunu ifade eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım ödemesinin yapılmaya devam edileceğini söyledi. Ramazan Bayramı kapsamında geçerli olacak nakdi yardım ödemesinin ne zaman yapılacağı henüz bilinmese de Ramazan Bayramı kapsamında yardımlarının devamının geleceği düşünülüyor. Ramazan Bayramı’nda yapılan yardımlar Kurban Bayramı için de geçerli olup olmayacağı bilinmiyor.

Aile Bakanlığı’ndan Ramazan Bayramı yardım ödemesi! Başvuran parasını hemen alacak!

Hali hazırda devam eden ürün zamları ve yükselen ürün fiyatları vatandaşı zorluyor. Yapılan yardım ve sosyal hizmetlerin yanında ihtiyaç sahibi vatandaşın maddi geçim zorluğunun hafifletilmesi amaçlanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yardıma ihtiyacı olan kişilerin Ramazan Bayramı kapsamında alacakları yardım için e-Devlet üzerinden başvuruda bulunmaları gerektiğini duyurdu. Bu kapsamda yardımların ne zaman ve ne kadar yardım yapılacağı henüz netlik kazanmadı.

YARDIMA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR birçok ilde 2544 işçi alımı yapacak! İş arayanlar rahat bir nefes aldı!

Depremde az hasar alan binalara ne olacak? Detaylar belli oldu! Hemen bakın!

THY yüksek maaşlı personel alımı yapacak! Detaylar ve başvuru şartları belli oldu!


Geri Dön