13 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan son dakika destek müjdesi! Hesaplara 2.059 TL ve 3.708 TL yatıyor! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Aile Bakanlığı'ndan son dakika destek müjdesi! Hesaplara 2.059 TL ve 3.708 TL yatıyor! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi resmen geldi...Hesaplara 2.059 TL ve 3.708 TL yatıyor... Sakın kaçırmayın...



Vatandaşlar, çocuk desteği için e-Devlet sistemi veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla başvuruda bulunabilirler. Başvuruları kabul edilenler, 12 ay boyunca düzenli ödemeler alabilirler. Ayrıca aile destek programları kapsamında şartlı eğitim ödemeleri, yabancılara şartlı eğitim ödemeleri, eğitim materyal ödemeleri, öğrenci barınma taşınma ve yemek ödemeleri, üniversite öğrencileri için ödemeler, muhtelif eğitim ödemeleri ve ana okulu ödemesi destekleri de sunulmaktadır.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, SED adı verilen bir ödeme de sunmaktadır. SED ödemesi kapsamında, anaokuluna giden çocuklar için 2.059 TL, ilkokula giden çocuklar için 3 bin 90 TL, ortaokula giden çocuklar için 3 bin 295 TL, ortaokul çağındaki ancak okula gitmeyen çocuklar için 2 bin 59 TL, üniversiteye giden çocuklar için 3 bin 708 TL ve kurumdan ayrılan çocuklar için 1.648 TL ödeme yapılmaktadır.

Aile Bakanlığı ndan son dakika destek müjdesi! Hesaplara 2.059 TL ve 3.708 TL yatıyor! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

SED başvurusu yapmak için belirli şartların karşılanması gerekmektedir. Bu şartlar arasında; bakım tedbiri kararı olan çocukların ailesinin yanına dönebilmesi, ekonomik sebeplerle destek alamayan çocukların muhtaç duruma düşmesi durumunda destek verilmesi, bakım tedbiri kararı olan ve ailesi tarafından bakılabilen çocuklar için destek, bakım tedbiri olan ancak yaş sebebiyle kurumdan ayrılan ve destek almayan çocuklar için muhtaç duruma düşmeleri halinde destek, felaket, afet, hastalık veya kaza sonucu belli bir süre kendini ve ailesini geçindiremeyen veya hayati tehlike oluşturan bir ameliyatı olan veya vefat eden kişilerin çocukları için SED ödemeleri verilmektedir.

Aile Bakanlığı ndan son dakika destek müjdesi! Hesaplara 2.059 TL ve 3.708 TL yatıyor! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Başvurular, Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmetleri Hakkında Yönetmelik çerçevesinde değerlendirilir ve hak sahibi kişiler ödemelerini düzenli olarak almaktadır. SED ödemesi, ailelerin çocuklarının eğitimleri için önemli bir kaynak olup, eğitim masraflarının karşılanmasında büyük bir yardımcı olmaktadır.

Acilen e-Devlet'te girip bakın! Birikmiş toplu paranız olabilir! Hemen hesabınızı kontrol edin!
Aile Bakanlığı'ndan anne babalara Mart 2023 müjdesi! Kimliği ile başvuran hemen her ay PTT'den tıkır tıkır alacak!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi geldi! Hemen başvuran şimdi tık diye 3.336 TL alacak!

Geri Dön