02 / 05 / 2024

Acilen e-Devlet'te girip bakın! Birikmiş toplu paranız olabilir! Hemen hesabınızı kontrol edin!

Acilen e-Devlet'te girip bakın! Birikmiş toplu paranız olabilir! Hemen hesabınızı kontrol edin!

e-Devlet hesabınızı kontrol edin, biriken paraları banka hesabınıza aktarın. Sigortalı çalışanların dikkatine! Çoğu işyeri, her ay çalışanların maaşlarından kesinti yapmaktadır. Ancak, e-Devlet sayesinde çalışanlar artık bu kesinti tutarlarını görüntüleyebilecek ve istedikleri takdirde banka hesapla



Çok sayıda işletme, her ay çalışanların maaşlarından Bireysel Emeklilik Sistemi'ne (BES) kesinti yaparak katkı payını ödüyor. Fakat çoğu çalışan bu kesintilerin ne kadar olduğunu bilmiyor veya takip etmek istiyor. Şimdi ise e-Devlet'in yeni bir uygulaması ile bu kesintileri görebilecek ve dilediği takdirde banka hesabına aktarabilecek.

Türkiye'de birçok yerli ve yabancı sigorta şirketi BES sektöründe faaliyet gösteriyor ve pazar payları oldukça büyük. Bu sektörde milyonlarca müşteri bulunuyor.

Acilen e-Devlet te girip bakın! Birikmiş toplu paranız olabilir! Hemen hesabınızı kontrol edin!

Özellikle özel sektörde çalışan milyonlarca vatandaş, işe başladıklarından beri bordrolarına bakmamış olabilirler. Ancak birçok işveren, çalışanın haberi olmadan BES hesaplarına maaşlardan kesinti yapıyorlar ve bu durumda çalışanlar kesinti tutarlarını takip etmek isteyebiliyorlar.

e-Devlet hesabınızı kontrol edin, biriken paraları banka hesabınıza aktarın. Sigortalı çalışanların dikkatine! Çoğu işyeri, her ay çalışanların maaşlarından kesinti yapmaktadır. Ancak, e-Devlet sayesinde çalışanlar artık bu kesinti tutarlarını görüntüleyebilecek ve istedikleri takdirde banka hesaplarına aktarabilecekler...İşte ayrıntılar...


Geri Dön