19 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! Kimliğini kapan 800 TL parayı da alacak! Hemen göz atın!

Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! Kimliğini kapan 800 TL parayı da alacak! Hemen göz atın!

Aile ve Bakanlığı'ndan güzel haber. Sadece kimlik ile başvuranlara 800 TL para verilecek! Sadece bazı koşulları karşılıyor olmanız gerek! Detaylar için tıklayınız...



Aile bakanlığı çocuklu ailelere müjdeli haber getirdi. 3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu kapsamında ihtiyaç sahibi olarak kayıtlı çok sayıda çocuğu olan aileler bu yardımdan yararlanacak. Bu, çocukların beslenme ve kendi kendine yeterlilik ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış merkezi, düzenli bir nakit yardım programıdır. 

Bakanlık, çeşitli doğum ve doğum yardımları sağlayarak ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaktadır. Özellikle tek çocuk yerine ikiz ya da üçüz doğuranların daha çok yardıma ihtiyacı var. Bu nedenle artan talep karşısında yeni yardım paketleri sunuluyor. Bu destek, yeni pakete kaydolan 0-2 yaş arası çoklu doğumlar için geçerlidir. Doğumdan sonra başvurursanız, iki yıl boyunca yardım alabilirsiniz. Bu yardımın amacı 0-2 yaş arası çok sayıda çocuğun beslenme ve kendine yetme ihtiyaçlarının karşılanmasıdır. 

Çoklu doğum yardımının amacı, doğum yardımının aksine, daha çok çocuğu olan ailelere yardımcı olmaktır.

Yardım/Destek başvuruları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen ailelerin başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir. Başvuru şartlarını taşıyan ailelerin Aile Bakanlığı, Devlet/İlçe Müdürlüğü veya e-Devlet ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

ÇOKLU DOĞUM YARDIMI BAŞVURUSUNDA ARANAN ŞARTLAR!

Çoklu doğum yardımıyla beraber annelik yardımı parasını almanız mümkündür. Çünkü gebelik yardımı parası yalnızca 1 kereye mahsus verilmektedir.

Annelik yardım parasıyla amaçlanan, ailenin hastane masraflarını karşılamaktır. Ancak çoklu doğum yardımı, doğan çocukların öz bakımlarının ve beslenme ihtiyaçlarının bir nebze karşılanmasıdır. 

Başvuru yapmak için sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız yeterlidir.
Aile içerisinde çoklu doğum yapan anne varsa aileden herhangi biri başvuruyu gerçekleştirebilir. Bu yardım çocuklar 2 yaşına basana kadar desteklemeyi amaçlamaktadır. Bundan dolayı çoklu doğum yapmanıza rağmen 2 sene içerisinde yardımdan yararlanmadıysanız, daha sonrasında yararlanamazsınız.

Hesaplara her ay 1250 TL peş peşe yatacak! Şubat ve Mart ödemeleri aynı gün mü hesaplara aktarılacak?
Aile Bakanlığı'ndan zil takıp oynatan müjde!  1.000, 2.000, 3.000, 4.000 TL para dağıtıyor! Hemen başvurun!
Gram altın 4 ay içinde o rakama fırlayacak! Cüzdanını alan herkes hemen kuyumcuya ışınlanacak! Sakın bunu kaçırmayın!

Geri Dön