30 / 04 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan sonra destek sırası belediyelerde! O belediye su faturasında yüzde 50 indirim yaptı!Duyan inanmıyor!

Aile Bakanlığı'ndan sonra destek sırası belediyelerde! O belediye su faturasında yüzde 50 indirim yaptı!Duyan inanmıyor!

İl ve ilçe belediyeler, son dönemlerde ihtiyaç sahiplerine destek olmaya ve bu kapsamda elektrik, su, doğal gaz ve gıda ürünleri gibi konularda indirim yapmaya devam ediyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultu da bir indirim uygulaması daha başlatarak suya yüzde 50 indirim yaptığını duyurdu



Başkan Şahin, yaptığı konuşmada Gaziantep’te yaşayan dul, yetim, 65 yaş üstü ve sosyal yardımlardan yararlanan ihtiyaç sahibi insanlar için yeni bir uygulamaya gidildiğinin müjdesini vererek kullanılan içme suyunda 0-12 metreküp olan birinci kademede mesken tarifelerinin yüzde 50’sinin Gaziantep Büyükşehir Belediyesince karşılanacağını ifade etti.

Aile Bakanlığı ndan sonra destek sırası belediyelerde! O belediye su faturasında yüzde 50 indirim yaptı!Duyan inanmıyor!

ŞAHİN: HERKESİN SUYA ZAM YAPTIĞI BİR DÖNEMDE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZA DESTEK ELİ UZATIYORUZ

Konuya ilişkin yaptığı konuşmada Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak zor bir karar verdiklerini ifade eden Başkan Fatma Şahin, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Çevremizde herkesin yetim, yoksul, yaşlı ve mağdur vatandaşlar için sabit gelir çok önemli. Bu sebeple bizim giderleri azaltarak gelirleri artışa geçirmemiz gerekiyor. Önceki günlerde inşaat sektörünün temsilcileri ile de bir araya geldik. Büyükşehir belediyesi olarak üstümüze düşen indirimi onlar için de yapmış ve elimizden gelen desteğin sözünü vermiştik. Gaziantep’te en zor durumda olan insanları büyükşehir olarak fonlamaya karar verdik. Bu bahsettiğim ihtiyaç sahibi insanlar için yüzde 50 suda indirime gidiyoruz. Her kesimin suya zam yaptığı bir dönemde ihtiyaç sahibi insanlara destek eli uzatıyoruz.”

Aile Bakanlığı öyle bir duyuru yaptı ki! Tek seferde 25 bin, 10 bin ve 5 bin TL ödeme yapılacak! Bu parayı mutlaka alın!

Aile Bakanlığı müjdeyi az önce verdi! 86 belediyeye 6 bin personel alınacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Öğrencilere büyük müjde! Aile Bakanlığı 2023 öğrenci ulaşım desteği nereden, nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...


Geri Dön