29 / 04 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan sonra destek sırası belediyelerde! O belediye su faturasında yüzde 50 indirim yaptı!Duyan inanmıyor!

Aile Bakanlığı'ndan sonra destek sırası belediyelerde! O belediye su faturasında yüzde 50 indirim yaptı!Duyan inanmıyor!

İl ve ilçe belediyeler, son dönemlerde ihtiyaç sahiplerine destek olmaya ve bu kapsamda elektrik, su, doğal gaz ve gıda ürünleri gibi konularda indirim yapmaya devam ediyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultu da bir indirim uygulaması daha başlatarak suya yüzde 50 indirim yaptığını duyurdu



Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir müjde vererek Gaziantep’te yaşayan dul, yetim, 65 yaş üstü ve sosyal yardımdan yararlanan ihtiyaç sahibi vatandaşların kullandıkları içme suyunun birinci kademe mesken tarifelerinin yüzde 50’sinin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından verileceğini açıkladı.

Aile Bakanlığı ndan sonra destek sırası belediyelerde! O belediye su faturasında yüzde 50 indirim yaptı!Duyan inanmıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Medya sektörünün problemlerinin konuşulduğu programda Başkan Fatma Şahin basında güncellenme, birlik ve beraberlik mesajı verirken, Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (GASKİ) 8 senede yaptığı altyapı yatırımları, Düzbağ İçme Suyu Projesi ve tesisleşmeye ilişkin çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İşte detaylar...

 


Geri Dön