02 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı'nın ödemesini beklemeyin tüm ev hanımları hemen bunu yapıp para kazanın

Aile Bakanlığı'nın ödemesini beklemeyin tüm ev hanımları hemen bunu yapıp para kazanın

Aile Bakanlığı tarafından ev kadınlarına ödeme yapılıyor. Ancak ev kadınlarının aile ekonomisine katkı sağlayabilecekleri birçok alan var. İşte o alanla ilgili tüm detaylar haberimizde...



İş yerinde 30 çeşit çikolata ürettiklerini aktaran Ardahan, şöyle devam etti: "Çikolatanın üretiminden satışına kadar her şeyi inceledik. Hepsini öğrendik, temizliğe çok dikkat ediyoruz. Meyvelerimizi özellikle bölgedeki çiftçilerimizden alıyoruz. Meyveleri kurutmak ve kesmek için özel makineler kullanıyoruz. Çikolata üretmek için en iyi ham maddeyi kullanıyoruz. İçinde hiçbir katkı maddesi kullanmıyoruz. Burada çalışan ev kadınlarımız ek gelir elde ediyor, kocalarına destek oluyor. Herkes koşa koşa geliyor. Kendi ismimizi aldıktan sonra da ürünlerimizi yurt dışına ihraç etmek istiyoruz."

Üreticilerden Hatice Karabulut ise üretmenin güzel bir şey olduğunu anlatarak, kendi parasını kazanmanın gururunu yaşadığını söyledi.

Nurcan Ardahan da çikolatanın kendisi için mutluluk ifade ettiğini vurgulayarak, "İnsanlara mutluluk dağıtıyoruz. İnsanların damaklarını tatlandırıyoruz. İnsanlar mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz. Bu işi sonuna kadar sürdürmeyi istiyoruz. İnşallah başarırız." dedi.


Geri Dön