28 / 04 / 2024

Aile destek ödemeleri ayın kaçında yatıyor? Aile destek mart ayı ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

Aile destek ödemeleri ayın kaçında yatıyor? Aile destek mart ayı ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

Aile destek ödemelerine dair sorular hızlandı. Mart ayı aile destek ödemeleri yattı mı? İşte detaylar!



MART AYI AİLE DESTEK ÖDEMELERİ HESAPLARA GEÇTİ Mİ?

Bakan Yanık, mart ayı içinde ödenen diğer sosyal yardımların dışında üç nakdi sosyal destek programı ile ihtiyaç sahibi olanlara 466,1 milyon lira ödeme yapıldığını ifade etti. Bu bilgilere göre; Mart ayında ödenmesi beklenen aile destek ödemeleri hesaplara geçmiş oldu.

BAKAN YANIK'TAN GELEN AÇIKLAMA!

Bakan Derya Yanık, mart ayı için diğer sosyal yardımların yanı sıra üç nakdi sosyal destek programı ile ihtiyaç sahiplerine 466,1 milyon lira ödeme yapıldığını dile getirdi. Bakan Derya Yanık’ın yaptığı açıklamada, Şartlı Eğitim ve Şartlı Sağlık Yardımları ile Çoklu Doğum Yardımı kapsamında, mart ayı hak sahiplerinin hesaplarına yatırılan sosyal yardım ödemelerine dair merak edilen bilgileri verdi.

Şartlı Eğitim Yardımı ile çocukların okula devam etmesi şartı ile ilk ve orta öğrenim çağında çocuğu bulunan ve sosyal güvencesi bulunmayan ailelere eğitim desteğinde bulunduklarını dile getiren Bakan Yanık, "Buna ek olarak Şartlı Sağlık Yardımı ile de 0 ile 6 yaş arasında çocuğu olan ihtiyaç sahibi hanelere, Sağlık Bakanlığının belirlediği zamanlarda sağlık kontrollerini yaptırmaları kaydıyla düzenli nakdi yardımda bulunuyoruz." İfadesine yer verdi.

Çoklu doğum sonucu dünyaya gelen çocukların bulunduğu ihtiyaç sahibi ailelere de nakdi destek verildiğini bildiren Yanık, "Bu çerçevede martı için diğer sosyal yardımlarımızın yanı sıra üç nakdi sosyal destek programımız ile ihtiyaç sahibi hanelere 466,1 milyon lira ödeme yaptık” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön