14 / 05 / 2024

Aile Destek ödemeleri ayın kaçında yatıyor? Aralık aile destek parası ne zaman yatacak?

Aile Destek ödemeleri ayın kaçında yatıyor? Aralık aile destek parası ne zaman yatacak?

Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı ilgili kişiler tarafından araştırılmaktadır. Aile destek parasını alan vatandaşlar Aralık ayının ödemesinin ne zaman yapılacağını bilmek istiyor. İşte bu konuya dair detaylar…



AİLE DESTEK ÖDEMELERİ AYIN KAÇINDA YATIYOR? AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Aile destek ödemeleri 850 ile 1.250-TL arasında değişen tutarlar şeklinde verilmektedir. Bu tutarlar en fazla 12 ay süre ile Aile Destek Programı ödemesi yapılır. Aile destek ödemeleri 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayı olduğu belirtilmiştir aynı şekilde bu dönemin ödemesini takip eden Temmuz ayı gerçekleştirilerek söz konu destek programı son bulacaktır.

ARALIK AİLE DESTEK PARASI NE ZAMAN YATACAK?

Aile Destek Programı ödemeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay düzenli bir şekilde hesaplara geçiyor. Aralık ayı Aile Destek Ödemelerinin Aralık ayının ilk günlerinde hesaplara yatırılacağı düşünülüyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi internet sayfasında yer alan bilgiler şu şekildedir; "Program dahilindeki gelecek ödemelerde de aynı uygulama sürdürülecek olup destek sağlanacak ayın sonunda ödeme işlemleri güncel veriler ışığında başlatılacaktır. İşlemleri takip eden ayın ilk haftasında ise hak sahibi vatandaşlarımıza Türkiye Aile Destek ödemeleri ulaştırılacaktır."

AİLE DESTEK PARASI YATTĞINI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Aile destek parasının yatıp yatmadığı ilgili haneler tarafından araştırılmaktadır. Aile Destek Paketi ödemeleri PTT şubelerinden yapılacaktır ve e-Devlet üzerinden paranızın yatıp yatmadığını görebilirsiniz.

AİLE DESTEK PARASI IBANA YATIYOR MU?

Aile destek parası başvuruları e-Devlet kanalı üzerinden alınmaktadır. Ödemeler kayıtlı İBAN numaraları üzerinden hesaplara yatırılmaktadır.

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri! TOKİ Başakşehir kura çekilişi ne zaman 2022?

Selçuk Geçer’den dolar bombardımanı! Dolar için o kritik tarihi işaret etti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön