28 / 07 / 2024

Aile destek ödemeleri yattı mı? Aile destek ödemeleri aralık ayının kaçında yatıyor?

 Aile destek ödemeleri yattı mı? Aile destek ödemeleri aralık ayının kaçında yatıyor?

Aile destek ödemelerine dair sorular sıklaştı. Özellikle Aile destek ödemesinin ne zaman hesaplara geçeceği merakla araştırılıyor. İşte detaylar!


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


AİLE DESTEK PARASI YATTĞINI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Aile destek parasının yatıp yatmadığı ilgili haneler tarafından araştırılmaktadır. Aile Destek Paketi ödemeleri PTT şubelerinden yapılacaktır ve e-Devlet üzerinden paranızın yatıp yatmadığını görebilirsiniz.

ÇOCUK YARDIMI PARASINE KADARDIR?

Sosyal yardım projesinin kapsamı genişletilmesi ile birlikte getirilen Çocuk Destek Bileşeni ile hak sahibi hanelere verilecektir. Ek destek tutarları, hanedeki çocuk sayısına göre belirleniyor. Bu bağlamda çocuk sayılarına göre ödenecek tutarlar şu şekildedir;

  • 1-2 çocuklu haneler: 350 TL verilmektedir.
  • 3 çocuklu haneler: 450 TL verilmektedir.
  • 4 çocuklu hanelere: 550 TL verilmektedir.
  • 5 ve üzeri sayıda çocuklu hanelere: 650 TL verilmektedir.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK? AİLE DESTEK ÖDEMELERİ ARALIK AYININ KAÇINDA YATIYOR?

2022 Aralık ayı için Aile Destek Paketi ödemelerinin tarihleri hakkında henüz resmi açıklama gelmedi. Ancak geçtiğimiz ay, ödemeler 8 Kasım'da hesaplara geçmişti. Bu nedenle Aile Destek Paketi ödemelerinin Aralık ayının ilk iki haftasında yapılacağı tahmin ediliyor. Diğer yandan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının resmi internet sayfasında ödeme tarihine yönelik şu bilgiler yere verdi; "Program içerisinde gelecek ödemelerde de aynı uygulama sürdürülecek olup destek sağlanacak ayın sonunda ödeme işlemleri güncel verilere göre başlatılacaktır. İşlemleri takip eden ayın ilk haftasında da hak sahibi vatandaşlarımıza Türkiye Aile Destek ödemeleri ulaştırılacaktır."

Yapı Kredili olanlar yaşadı! Bu kampanya ile 20.000 TL sahibi olun! İşte detaylar!

ÖTV indirimi bu sefer güldürmedi! Peugeot güncel fiyatları ile kafaları karıştırdı!

Yılbaşından önce müjde verildi! Asgari çalışana 3 gün sonra ikramiye yolu gözüktü! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön