Kent Haberleri

Aile destek ödemesi Nisan ayı ne zaman hesaplara yatacak? Aile destek ödemesi alanlar şimdi bakın! 

"Aile destek ödemesi Nisan ayı ne zaman yatacak, bayram ikramiyesi var mı 2023?" sorularının yanıtları sık sık araştırılıyor. Peki aile destek ödemesi Nisan ayı ne zaman hesaplara yatacak? Aile destek ödemesi alanlar şimdi bakın!  Binlerce vatandaş, sık sık "Aile destek ödemesi Nisan ayı ne zaman yatacak, bayram ikramiyesi var mı 2023?" sorularının yanıtlarını araştırıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine ödenen Aile destek ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 

Binlerce vatandaş, sık sık "Aile destek ödemesi Nisan ayı ne zaman yatacak, bayram ikramiyesi var mı 2023?" sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Aile destek ödemesi Nisan ayı ne zaman hesaplara yatacak? Aile destek ödemesi alanlar şimdi bakın! 

Aile destek ödemesi 12 ay boyunca ihtiyaç sahibi ailelerin hesabına Bakanlık tarafından peş peşe yatırılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, konu ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. 

Bakan Derya Yanık, açıklamasında Türkiye Aile Destek Programının başlangıcı olan 2022 Temmuz'dan 2023 mart dönemine kadar verilen desteğin 26,1 TL'yi aştığına dikkat çekti.

Bakan Yanık, Türkiye Aile Destek Programı'nda bu ay 3,4 milyar Türk Lirası aile desteği ve 1 milyar Türk Lirası çocuk desteği olmak üzere toplamda 4,4 milyar lira ödeme gerçekleştireceklerine dikkat çekti. 

Aile destek ödemesi Nisan ayı ne zaman hesaplara yatacak? Aile destek ödemesi alanlar şimdi bakın! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın açıklaması doğrultusunda Aile Destek Programı çerçevesinde Mart ayında ödemeler 9 Mart tarihinde hesaplara yatmaya başlamıştı. 

Ancak Türkiye Aile Destek Programı Nisan ayı ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı ile ilgili bir resmi açıklama henüz gelmedi. 

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NİSAN 2023 KAÇ TL, ZAM GELDİ Mİ? 

Aile destek ödemesi tutarları, vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. Emekli maaşlarına zam gelmesinin ardından da aile destek ödemesine zam yapılıp yapılmayacağı sık sık araştırılmaya başlandı. 

Ancak aile destek ödemesine zam gelip gelmeyeceği henüz belli değil. Aile destek ödemesi tutarları şu şekilde: 

450 TL ve daha az- 1.250 lira

450 lira üzeri / 911,15 TL ve altı- 1.100 lira

911,15 lira üzeri / 1372,30 TL ve altı- 950 lira

1372,30 lira üzeri / 2.835,60 TL'den az- 850 lira

Memur maaş zammında son dakika! Memur maaşlarına ek zam gelecek mi? Memurlar şimdi rakamlara bakın! 

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk bakın! 15 Nisan 2023 altın fiyatları

Benzin ve motorine yeni indirim var mı? Akaryakıtta son dakika! BP, Opet, PO, Total 15 Nisan 2023 fiyat listesi

Merkez Bankası resmen duyurdu! Doların ne kadar olacağı 30 gün önceden belli oldu! Doları olanlar bu rakama hazır olsun!