13 / 05 / 2024

'Aile Destek Programı' bitti diye üzülmeyin! Başvuranın hesabına hemen şimdi 1.250 TL değil, 6.095 TL para yatacak!

'Aile Destek Programı' bitti diye üzülmeyin! Başvuranın hesabına hemen şimdi 1.250 TL değil, 6.095 TL para yatacak!

'Aile Destek Programı' ödemeleri bitti diye dert yanmayın... Başvuranın hesabına hemen şimdi 1.250 TL değil, 6.095 TL para yatacak... Kimliğini alan başvursun...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sosyal Ekonomik Destek (SED) programıyla ilgili açıklamalarda bulundu ve yardım miktarlarında bir artış yapacaklarını duyurdu. Bakan Göktaş, çocuk başına verilen destek miktarının 2.337 TL'den 3.038 TL'ye yükseldiğini ifade etti. Bu artışın, ailelerin bütçelerine önemli bir katkı sağlayacağını vurguladı. Ayrıca, SED yardımı alan ailelere çocuklarının eğitim, sağlık ve sosyal gelişimi için rehberlik ve danışmanlık hizmeti sunacaklarını belirtti.

Bakan Göktaş, hedeflerinin sadece maddi açıdan değil, aynı zamanda manevi olarak da aileleri desteklemek ve güçlendirmek olduğunu açıkladı. Bu şekilde, ailelerin daha iyi bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Ailelere yönelik başvuru yöntemlerine gelince, İl Müdürlükleri veya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlükleri'ne şahsen, dilekçeyle veya e-Devlet üzerinden elektronik ortamda başvuru yapılabileceğini belirtti. Bu şekilde, başvuru sürecinin kolay ve erişilebilir olacağını ifade etti. Yenilenen Sosyal Ekonomik Destek programı sayesinde, çocuk sahibi ailelere daha fazla destek ve rehberlik sağlanarak onların refah düzeyinin artırılması hedefleniyor.

Borsa İstanbul yatırımcısı dairelerini hisse almak için satılığa çıkarıyor!
‘Deprem oldu olacak’ diyen Prof. Dr. Naci Görür’den korkutan tahmin: "500 binden çok daha fazla olur"
Öğrenciler ve ofis çalışanları için bütçe dostu laptoplar: İşte fiyatları...

Geri Dön