Ekonomi

Ailelere müjde! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Hemen başvurana anında hediye!

Bankaların kampanyalarını araştıran ebeveynlerin yüzünü güldürecek haber, kamu bankalarından geldi! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Hemen başvurana anında hediye edilecek.Nakit sıkıntısı çeken ebeveynler büyük alışveriş öncesi, her türlü kampanyayı araştırmaya başladı

Okullar açıldı ve aileler hala, kırtasiye alışverişi ve diğer giderler nedeni ile endişeli. Nakit sıkıntısı çeken ebeveynler büyük alışveriş öncesi, her türlü kampanyayı araştırmaya başladı. Bankaların kampanyalarını araştıran ebeveynlerin yüzünü güldürecek haber, kamu bankalarından geldi! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Hemen başvurana anında hediye edilecek. Peki, Ziraat Bankası, Halkbak ve Vakıfbank'ın kampanyaları neler? İşte ayrıntılar...

 

ZİRAAT BANKASI KAMPANYASI

Ziraat  Bankkart  çok önemli bir duyuru yaptı. Bu mesajda yeni bir kampanya başlatıldığı bildirildi. Banka'nın açıklamasının devamında, 15 Ağustos-30 Eylül 2022 tarihleri ​​arasında Bankkart POS'tan Bankkart'a ve Bankkart'ımıza aynı anda yapacağınız 350 TL ve üzeri alışverişlerinizde 150 TL bankart lira verileceği açıklandı.

Ziraat Bankası'nın duyurusunda yer verilen kampanya 15 Ağustos-30 Eylül 2022 tarihleri ​​arasında geçerli olacak. Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil'den "Katıl" butonuna tıklamanız gerekiyor veya OKUL yazıp 4757’ye SMS gönderilmesi gerektiği belirtilerek Bankkart’ınız ile Bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız 350 TL ve üzeri her alışverişinize 30 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira verileceği bildirildi. 

 

HALKBANK KAMPANYASI

Halkbank çok önemli bir duyuru yaptı. Okul alışverişi aileleri şaşkına çevirirken Halkbank inanılmaz bir kampanya paylaştı. Banka tarafından yapılan açıklamasına göre 1-30 Eylül 2022 tarihleri arasında yurt içinde market, giyim, kırtasiye, oyuncak ve elektronik sektörlerinde yapılacak 300 TL ve üzeri ilk harcamadan sonraki her 300 TL ve üzeri harcamaya 25 TL, toplamda 200 TL ParafPara verilecek.

 

VAKIFBANK KAMPANYASI

Vakıfbank çok önemli bir duyuru yaptı! Okulların açılmasına sayılı günler kala okul alışverişi telaşı aileleri sardı. Vakıfbank da bunu üzerine muhteşem eğitim kampanyasını müşterileri ile paylaştı.

Vakıfbank açıklamasına göre 27 Ağustos-30 Eylül 2022 tarihleri arasında World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız 20 bin 000 Türk Lirası ve üzeri eğitim harcamanıza 200 TL, 40 bin Türk Lirası ve üzeri harcamanıza 400 TL Worldpuan hediye edilecek.

İş Bankası'ndan dev kampanya! 26 Eylül’e kadar herkes başvuran herkes faydalanacak! Hemen bakın!
Yapı Kredi'de dev deprem! Gören inanamadı! Bu kampanyayı sakın kaçırmayın! Kesin bakın!
Dolar 3 ay sonra bu kadar olacak! Analistler şimdi açıkladı! Buraya bakmadan sakın yatırım yapmayın!