16 / 05 / 2024

AirPods Lite fiyatı ortaya çıktı! 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

AirPods Lite fiyatı ortaya çıktı! 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Apple`ın gelecek sene tanıtması beklenen ucuz AirPods Lite adlı ürününün fiyatı belli oldu! İşte detaylar...



Ming-Chi Kuo, Apple'ın AirPods Lite'a ek olarak AirPods Max için güncellenmiş bir ürün üzerinde çalıştığını duyurdu. Yeni AirPods Max'in daha iyi ses kalitesi, yeni renkler, daha iyi pil ömrü ve daha fazlasını sunması bekleniyor. Eski bir analist, Kuo'nun bu iki ürünün 2024'te piyasaya çıkacağını umduğunu söyledi. Ayrıca 2025 yılına kadar ara verebileceğine de dikkat çekiyor.

MagSafe destekli AirPods Migros ta! Müzik hep sizinle! İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...Şu anda, Apple'ın en ucuz AirPods modeli 129 dolardan satılıyor. Ek olarak teknoloji devi, iPhone SE ve MacBook Air gibi diğer ürünlerin uygun fiyatlı modellerini sunarak çok yönlülüğünü artırmanın ve tüm demografik yapılardan alıcıları çekmenin yollarını arıyor.

Teknoloji analisti Jeff Pu, şirketin şu anda daha ucuz kablosuz kulaklıklarla rekabet edebilmek için yeni AirPods Lite üzerinde çalıştığını söyledi. Daha önce Apple'ın AirPods ve AirPods Pro arasındaki boşluğu kapatmak için tasarlanmış bir ürün olan AirPods Pro Lite üzerinde çalışabileceği söylendi, ancak AirPods Pro Lite söylentilerinin 2020'nin sonlarında gelmesi bekleniyor. Pu, AirPod'lara olan talebin gelecek yıl düşeceğini iddia ediyor. Apple geçen yıl 73 milyon AirPod sattı. Pu'ya göre bu sayı 2023'e kadar 63 milyona düşecek.

Oppo`dan 7 telefona daha müjde! ColorOS 13 güncellemesi alacak Oppo telefonlar!
2340 TL’lik oyunlar ücretsiz oldu! 
Dolar birden 25 TL olacak! Satan bin pişman olacak! Doları olan resmen köşeyi dönecek!

Geri Dön