Altın & Dolar

Ajda bilezik mi alalım, gram altın mı? İslam Memiş'ten net açıklama geldi! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın

Ajda bilezik son zamanların en gözde yatırım araçları arasında geliyor. Yatırımcılar ise yatırım amaçlı ''Ajda bilezik mi alalım, gram altın mı?'' sorusunu araştırıyor. İşte Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş en çok kazandıracak altını açıkladı.

Altın fiyatları bugün ABD enflasyon rakamları öncesi güne yükselişle başladı. Ytırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altına talep her geçen artarken son zamanlarda ajda bilezik  sıkça tercih ediliyor. Peki yatırım için Ajda bilezik mi, gram altın mı alalım? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.

AJDA BİLEZİK Mİ, GRAM ALTIN MI ALALIM?

İslam Memiş ajda bilezik yatırımı yapmayı düşünen yatırımcıları uyardı. Memiş ''Ajda bilezik için para biriktirmeyin, gram altın biriktirin.'' dedi. Nedenİ olarak da altının yükselişinden etkilenmemesi için, gram altın almanın daha mantıklı olduğunu söyledi. 

Memiş ''Bana kalsa Ajda bilezik değil, Bireysel Emeklilik (BES) yaptırın derim. Çünkü o bileziği sonuçta beyin başta olmak üzere birilerine borç veriyor ya da harcıyorsun.'' ifadesini kullandı.

Peki ajda bilezik fiyatı ne kadar? 8 ayar ajda bilezik kaç lira? 10 gram ajda bilezik fiyatı ne kadar? Güncel ajda bilezik fiyatları...

8 GRAM AJDA BİLEZİK NE KADAR? 10 GRAM AKDA BİLEZİK KAÇ TL?

Yatırımcılar Ajda bilezikte en çok 8 gram ve 10 gram ajda bilezikleri tercih ediyor. 

8 gram Ajda bilezik fiyatı güncel altın fiyatlarına göre 20 bin TL ile 22 bin TL arası değişmekte.

10 Gram 22 Ayar Ajda Bilezik 22 bin 938  TL'den satılıyor.

KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI! 11 TEMMUZ 2024!

Son dakika kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gram altın fiyatı bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştıyor.

 Altının gram fiyatı bugün 2 bin 540 lira, çeyrek altın fiyatı 4 bin 143 lira, yarım altın 8 bin 276 lira, tam altın 16 bin 507 liradan satışa sunuluyor.

Altın resmen fırladı! Kıyıda köşede 1 gramı bile olan yaşadı! Çeyrek altın, Ata altın, gremse altın ne kadar?

Altın son viraja giriyor! İslam Memiş yarını işaret etti! Altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi?