25 / 07 / 2024

AJet, ucuza bilet kampanyası duyurdu! 14 ülke için geçerli ucuza bilet imkanı...

AJet, ucuza bilet kampanyası duyurdu! 14 ülke için geçerli ucuza bilet imkanı...

AJet, ucuza bilet almak isteyenleri sevindirecek bir kampanya başlattığını duyurdu. Buna göre, AJet kampanya kapsamında yurt dışına gitmek isteyen müşterilerine 9 EUR/USD + vergilerden başlayan indirimli uçak bileti imkanı sağlıyor.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


AJet, yurt dışına uçmak isteyen müşterilerine indirimli uçak bileti imkanı sunuyor. Eylül 2024- Mart 2025 döneminde yapılacak seyahatler için bugün başlayan ucuza bilet alma fırsatı yarın sona erecek. Buna göre, AJet kampanya kapsamında hangi ülkeler için bu fırsatı sunuyor?

AJet, ucuza bilet almak isteyenleri sevindirecek bir kampanya başlattığını duyurdu. Buna göre, AJet kampanya kapsamında yurt dışına gitmek isteyen müşterilerine 9 EUR/USD + vergilerden başlayan indirimli uçak bileti imkanı sağlıyor. Ucuz uçak bileti kampanyası için son biletleme tarihi yarın saat 23.59'da sona ereceği belirtildi.

AJET 175.000 KOLTUKTA GEÇERLİ OLACAK UCUZA BİLET İMKANI SUNUYOR

sabah.com.tr'de yer alan içeriğe göre; AJet, müşterilerine yurt dışı uçuşlarında 9 EUR/USD + vergilerden başlayan avantajlı fiyatlarla ucuza bilet alma imkanı sundu. 14 ülke için geçerli olan indirimli uçak bileti kampanyası 175.000 koltukta geçerli olacağı ifade edildi.

HANGİ TARİHLER İÇİN GEÇERLİ OLACAK?

16 Eylül 2024 00.00 (Dahil) – 27 Mart 2025 23.59 (Dahil) tarihlerinde yapılacak uçuşlar için geçerli olan kampanyanın biletleme dönemi yarın saat 23.59'da sona ereceği bildirildi.

AJet, ucuza bilet kampanyası duyurdu! 14 ülke için geçerli ucuza bilet imkanı...

9 USD + VERGİLERLE İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ FIRSATI

AJet kampanya kapsamında biletleri; Türkiye çıkışlı tek yön 9 USD + vergiler, gidiş-dönüş 18 USD + vergiler; Türkiye varışlı tek yön 9 EUR + vergiler, gidiş-dönüş 18 EUR + vergilerden oluşan fiyatlar ile sağlamaktadır. 

AJET KAMPANYA KAPSAMINDAKİ ÜLKELERİ AÇIKLADI

Kampanya doğrultusunda yer alan olan yurt dışı noktaları Almanya, Avusturya, Belçika, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Hollanda, Macaristan, Kuzey Makedonya, İngiltere, İsviçre, İtalya, Kosova ve Sırbistan'dır. Buna göre, kampanya kapsamında alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik işlemlerinde orijinal bilet kuralları geçerli olacak. Ancak bu kampanya diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemeyeceklerdir.

AJet personel alamı yapacağını duyurdu!

AJet'ten ucuz bilet kampanyası! Almanya, Azerbaycan, Hollanda için ucuza uçak bileti...

AJet yurtdışına uçuşlara kampanya başlattığını duyurdu!

THY bünyesinde yer alan AJet personel alımı yapacak!


 


Geri Dön