28 / 04 / 2024

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Biltekin tarafından kuruldu.



Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Biltekin tarafından kuruldu.

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat islerini anahtar teslimi taahhüt etmek.. Her türlü emlak ve gayrimenkul almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Her türlü dekorasyon isleri, tamirat ve boya parke , duvar kâğıdı, asma tavan kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı, çatı tadilat isleri yapmak. İnşaatla ilgili her türlü inşaat ve yapı malzemeleri almak satmak. Şirket yukarıda sayılan konu ve amaçlarını gerçekleştirmek için; 1-) İhtiyacı olan her türlü taşıt aracının alınması, satılması, kiralanması, çalıştırılması ve devredilmesi konusunda ayni ve sahsı tasarrufta bulunabilir. 2-) İhtiyacı olan menkul ve gayrı menkullerin alınması, satılması, kiralanması, çalıştırılması ve devredilmesi konusunda ayni ve sahsı tasarrufta bulunabilir. 3-) Amacını gerçekleştirebilmesi için devlet kuruluşları ile yerli ve yabancı bankalardan, özel ve tüzel kişilerden kısa, orta ve uzun vadeli veya başka türden krediler alabilir, gerektiğinde şirketin menkul ve gayrı menkullerini rehin ve ipotek verebilir, ipoteği fek edebilir. 4-) Her türlü ayni hakları iktisap eder, taşınır ve taşınmaz malları alır ve satar, kiralar, aracılık yapmamak şartı ile ipotek alır, ipotek verir, Alınmış veya verilmiş ipotekleri fek eder veya fek ettirir. 5-) Yurt içinde ve yurt dışında özel ve tüzel kişi ve kuruluşlarla ortaklık kurabilir. 6-) Gayrimenkul üzerinde cins tashihleri, intifa hakları, kat irtifakı, kat mülkiyetleri tesis edebilir. Satış vadi sözleşmesi yapabilir. Tapuya serh ettirebilir, kaldırabilir. 7-) Marka, lisans, patent, imtiyaz gibi haklar iktisap edebilir, kiraya verebilir. 8-) Danışmanlık, Müşavirlik ve Organizasyon anlaşmaları yapabilir.
 


Geri Dön