27 / 04 / 2024

Ak Ca Sağlık Turizn İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!


Ak Ca Sağlık Turizn İnşaat Anonim Şirketi Reşat Cankurt ve Elif Akdağ ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Ak Ca Sağlık Turizn İnşaat Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Reşat Cankurt ve Elif Akdağ ortaklığında kuruldu. 


Ak Ca Sağlık Turizn İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü saglık tesisleri kurmak, isletmek ve kurulan bu tesisleri kiraya vermek 2.Her türlü saglık tesisi için bina yapmak, saglık tesisi için yapılmıs binaları satın almak, isletmek ve bu binaları kamu ve özel hastanelere kiraya vermek . 3.Her türlü saglık tesisleri ve tıbbi cihazlar konularında yatırım yapmak ve bunları isletmek, 4. Her çesit saglık hizmetleri vermek üzere özel hastaneler, poliklinikler, dispanserler, laboratuarlar, saglık merkezleri ve tesisleri, saglık kabinleri, dogumevleri, dis (agız saglıgı) ve protez tedavi merkezleri kurmak ve bu merkezleri isletmek. 5. Insan saglıgına hizmet edecek hastane bünyesinde olmak üzere tanı ve tedavi merkezleri, fizyoterapi, rehabilitasyon üniteleri açmak, check-up merkezleri kurmak ve isletmek. ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Ak Ca Sağlık Turizn İnşaat Anonim Şirketi Adres; Emekyemez Mah.Okçu Musa Cad. No.34/5 Beyoğlu 



Geri Dön