05 / 05 / 2024

AK Parti belediye çalışanlarına yüzde 80 zam yaptı! AK Partili isim açıkladı

AK Parti belediye çalışanlarına yüzde 80 zam yaptı! AK Partili isim açıkladı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, belediye başkanları ile yaptıkları toplantı sonucunda, 1 Temmuz 2022'den tarihinden itibaren geçerli olmak üzere işçilere % 80 oranında zam yapılmasına karar verildiğini açıkladı. İşte detaylar…



Kabaktepe, "AK Parti hizmet ve eserde, belediyecilikte aynı zamanda hükümet olarak yaptığımız hizmetlerde de bir markadır. Bunu hep beraber inşallah daha yukarılara taşıyacağız. 'Aldatma üstadı'na hakikat ile inşallah gereken dersi vermiş olacağız. Her gün yeni birtakım algı yalanları çıkararak insanlarımızın zihinlerini aynı zamanda bakışlarını gerçek dışı hadiselere yönlendirmek isteyen aldatma ustacılığının meslek olmasına engel olacağız” şeklinde konuştu.

Belediyelerde toplu sözleşme iş görüşmelerinin hala devam ettiğini, işçilerin geciken toplu sözleşme zammı sebebi ile mağdur olmaması için çalışma yaptıklarını ifade eden Kabaktepe, şu şekilde konuştu.

"Hizmet - İş ve Öz Güven Sen ile Mahalli İdareler Kamu İşveren Sendikası arasında gerçekleştirilen İstanbul AK Partili ilçe belediyelerimizdeki toplu iş anlaşmalarında henüz uzlaşı sağlanamamış olmasına rağmen iş yerlerimizde çalışan işçi kardeşlerimizin gecikmiş toplu iş sözleşmelerinden kaynaklanan mağduriyetlerin giderilmesi amacı ile belediye başkanlarımız ile yaptığımız toplantı sonucunda, MİKSEN'in verdiği teklifi doğrultusunda belediye şirketlerimizde çalışan işçilerin 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 30.06.2022'deki maaşlarına şirketlerimizin yönetim kurulu kararı ile % 80 oranında zam yapılmasına karar verilmiştir."

Yapılan zammın açıklandığı salonda birçok belediye başkanı ve personeli de hazır şekilde bulundu. Yapılan açıklamanın ardından Kabaktepe ve belediye başkanları esnafa bir ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti belediye çalışanlarına yüzde 80 zam yaptı! AK Partili isim açıkladı

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 15.12'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,01 Türk Lirası, euro 18,36 Türk Lirası, altının gramı ise 1040 Türk Lirası değerinde.

A101’de Arzum şenliği başladı! Kapış kapış gidiyor Şimdiden tükendi yetişen alıyor! Blenderdan, çay makinesine...

Milyonlarca Kona aşığına kötü haber! Hyundai Kona’ya zam geldi! İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi

İkinci el otomobil piyasasında sevindiren gelişme! İkinci el araba almak daha mı kolay hale gelecek?

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön