27 / 04 / 2024

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

Proje: Akar Forest

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından biri olan Akar Yapı yeni projesi Akar Forest için düğmeye bastı. Peki Akar Forest nerede? Akar Forest projesinde villa fiyatları ne kadar? 



Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından biri olan Akar Yapı,  Akar Forest  için start verdi. Akar Forest projesi, Şile ilçesine bağlı Ömerli mahallesinde hayata geçiriliyor. 

Akar Forest projesinde 6 tanesi 3 tripleks ve 4+2 daire tipinde, diğer 6 tanesi de 2 kattan oluşan 3+1 daire tipinden meydana gelen villalar yer alıyor.

Proje 2 etap halinde inşa edilecek. İlk etapta 12 adet, ikinci etapta da 52 adet villanın yer alması planlanıyor. 

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

Akar Forest projesinde her villaya özel 300 metrekarelik bahçe kullanım alanı bulunuyor. Ayrıca projede, ortak havuz alanı, fitness alanı, her dairenin kendisine ait otopark alanı, sosyal alanları, gezi alanı ve özel güvenlik hizmeti de sunuluyor. 

6 bin 714 metrekarelik arazi üzerinde yükselen projedeki dubleks ve tripleks villalar orman manzaralı teraslarıyla benzersiz bir yaşam vadediyor. 

Projede her villanın bahçe kullanımı dışında özel bir hobi bahçesi de bulunuyor. Hobi bahçesinin kullanım alanını villa sahipleri belirliyor. 

Projenin inşaatına yakında başlanması ve konut teslimlerinin 2024 yılında yapılması planlanıyor. 

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

Proje için çok heyecanlı olduklarına ve oluşturacakları yaşam alanı ile İstanbullulara doğayla iç içe harika bir yaşam alanı sunacaklarına dikkat çeken Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar, "Misyonumuz sadece konut inşa etmek değil, aynı zamanda gelecek için yaşam alanı sunmaktır. Şile’de doğayla iç içe bir proje hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu proje, hem şehrin stresinden uzaklaşmak hem de konforlu ve kaliteli bir yaşam sürmek isteyenler için ideal bir seçenek olacak" açıklamasında bulundu. 

Akar Yapı CEO’su Yücel Evsen de proje ile ilgili açıklamasında "Yakapark’ta olduğu gibi yağmur sularının dönüştürülerek peyzaj alanları sulamasında kullanılmasıyla sudan tasarruf edilip, su israfının önüne geçilmesi hedefleniyor. Ayrıca bahçe aydınlatmasında da güneş enerjisinden faydalanmak mümkün olacaktır" ifadelerine yer verdi. 

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

AKAR FOREST KONUT FİYATLARI EYLÜL 2023 

Akar Yapı Akar Forest projesinde yer alan konutların ortalama fiyatları 1 milyon dolar olarak belirlendi. 

Projeden konut sahiplerine yüzde 50'sini peşin, kalanını proje bitimine kadar taksitle ödeme imkanı sunuluyor. 

Web: https://akaryapigroup.com.tr/

Tel: 0 216 312 10 52

Trend Gardens'tan müstakil arsa sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! Lansmana özel fiyatlarla satışta!

Mesa’dan sınırlı sayıda konut için 0 faizle 24 ay vade imkanı!

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park geliyor! Tuzla'ya 420 konutluk yeni proje!


projeye sor



Geri Dön